2777
2789

دوستم و شوهرش رفتن 

کلا هر ۶ ماه یه سفر خارج میرن 

البته بدخواه نیستما ولی خب 

زندگی واقعی رو اوونا میکنن 

از شقف قطبی دیدن تو نروژ، از روسیه و مسکو   از سریلاکنلا و هند ،از فرانسه و اسپانیا ، از کانادا و ابشار نیاگارا ، 

از آرژانتین و .. آفریقا و الانم برزیل 

واقعا شعار بیخود که پول خوشبختی نمیاره 🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جاتون خالی منم تور فرانسه ایتالیا واسه عید رزرو کردم. الان ایتالیاییم تاخیر خورده واسه پاریس. عکسای ایتالیا تاپیکم گذاشتم

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
چقد زندگیشون رویاییه

خیلیی کلا عشق سفر هم هستن وگرنه پولدار دیدم فقط ملک رو ملک میزاره بچه قطارررر میکنه و هی باید بفکر آینده اوونا باشه خودش زندگی نمیکنه ، و کلا عشق و زندگی تفریح رو در خیانت به زنش میدونه که بره خارج ازدواج با یه زن دیگه موقتی س ک س کنه 🤮🤢اینقدر اینجور دیدم 

ولی مرد درست حسابی پولدار با زنش میره دنیارو میگرده 🫠🫠🫠🫠

خیلیی کلا عشق سفر هم هستن وگرنه پولدار دیدم فقط ملک رو ملک میزاره بچه قطارررر میکنه و هی باید بفکر آ ...

وای دقیقااا گل گفتیییی

چی میشد از این شوهرا نصیبمون بشه خدایااا😭😂

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

😅🤣😂

عزیزم خندش کجا بود؟😳

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید