2777
2789

خونه پره سوسک شده، بهم گفتن طعمه سوسک کشتارو مار استفاده کنم. 

دوازده تا طعمه رو دیروز جاهای مختلف گذاشتم 

فعلا سوسکا دارن راحت زندگیشونو میکنن.. 😐

برچسب روی طعمه رو نباید جدا کرد درسته؟ 

خلاصه کسی تجربه کرده ممنون میشم راهنماییم کنه. 

سوسک ها همه چیز میخورن حتی مقوا کابینت ها رو تمیز کن وهر چی مقوا وقوطی،ظرف داری رو دور بریز وسعی کن ببینی کاش دستشویی سوسکا زیاده چون دونه های شن ماندی از خودشون بجا میزارن معمولا پایه ی میز ناهار خوری که گاهی شیار داره تخم گذاری میکنن رنگ بگیر وپایه های میزاتو رنگ کن وتار ومادر رو همه جا بزن دیگه حتی یه دونه هم پیدا نمیکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اسپری کامن

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
ازین کاغذی هاس؟ چرا دیگه چسبشو باید جدا کنی سوسکا برن بچسبن روش

تو گوگل یا حتی نی نی سایت دیدم گفتن نباید بازش کرد یا حتی سوراخ هم نشه. 

ظاهرا برا سوسکا راه داره که میرن طعمه رو میخورن و حتی میبرن لونه هاشون

بعد الوده میشن و میمیرن 

خونه ما هم وحشتناک سوسک داشت

من هر مدل سمی که بهم گفتن امتحان کردم فایده نداشت

ما کابینتا رو ازدیوار جدا کردیم پشت اونا پر از تخم سوسک بود همه رو شستیم و از بین بردیم

یه تعدادی تخم هم داخل خود کابینت بود اونا رو هم از بین بردیم

بعد از اون هم هرچی راه فاضلاب بود پوشوتدیم 

با این کار سوسک دیگه ندیدم

بعد از اون بهم سم آمبوش پیشنهاد دادن ولی خودم امتحان نکردم