2777
2789

داستان اینه که : وقتی پدرمادرم زنده بودن شوهر خواهرم سالها روی ذهن خواهرساده من تاثیر گذاشت و باعث شد که با پدر مادرم بی محبت بشه طوری که دیگه نمیومد خونه مادر و پدرم مامانم خیلی دلش میشکست همش دلتنگ بود و گریه میکرد حتی الان تا لحظه مرگ تو بیمارستان دخترشو صدا میزد از همه بدتر این که خواهرم دیگه از شوهرش بدتر شده بود بعداز اونا هم باز ادامه میداد طوری که فکر میکرد پدرم ارثی براش نذاشته و از منو دو برادرم شکایت کرد که ما اموال رو خیلی زود فروختیم ارثسو تمام و کمال دادیم از اون موقع یهو اخلاقش تغییر کرد همش زنگ میزنه مهربونی میکنه خداییش منم باهاش بدرفتاری نکردم ولی حالم بده مبگم اون موقع که مامان و بابام بودن کاش اینطور میشد خلاصه دلم تزش راضی نمیشه نمیدونم پشیمون از گذشته هست یا از تنهایی اومده سمتم حالا کهمراسم نامزدی دخترم هست دلم نیست خواهرمو شوهرشو دعوت کنم اخه یاد بی مهری هاشون نسبت به پدرو مادرم میوفتم حالا شما خودتونو بذارید جای من به نظرتون چکار کنم خیلی سردوراهیم میگم نکنه دعوتش نکنم دل پدرمادرم بشکنه اون دنیا 

اتفاقا دل پدر و مادرتون از اتحاد بچه هاشون شاد میشه🩵💕✨️🌸گذشته ها رو فراموش کنید و فرصت جبران بدید ...

به نظرتون قبلش ازش نپرسم الآن دلیل این رفتارهاش چیه چطور عوض شده اخه مگه میشه یه ادم اینقدر عوض بشه و عذاب وجدان نداشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرتون قبلش ازش نپرسم الآن دلیل این رفتارهاش چیه چطور عوض شده اخه مگه میشه یه ادم اینقدر عوض بشه ...

بهش بگو مامان حتی روزای آخرم برات بی قراری می‌کرد...

با مهربونی بپرس ازش اشکالی نداره،بگو کجا بودی خواهر؟دل تنگت بودم؟چرا نبودی؟چرا نیومدی؟

اگر هم دعوتشون میکنید باید قبلش با خواهرتون صحبت کنید ودلیل اون رفتارها رو ازش جویا بشید . نمیشه آدمها هر کاری دوست دارن انجام بدن و دل بشکنن بعدم بقیه به روی خودشون نیارن انگار اتفاقی نیفتاده 

خدایا شکرت