2777
2789
عنوان

تجربه تزریق چربی

33 بازدید | 2 پست

سلام 

من تقریبا نزدیک یک سال پیش تزریق چربی انجام دادم 

از پهلوم کشیدن و تزریق انجام دادن بقیشو  انداختن آشغال گفتن برا ترمیم هم دوباره چربی کشی میکنن  چربی صورتم ۱ هفته ای کلت جذب شد

بعد از ۲هفته رفتم برا ترمیم از پهلوی دیگرم چربی کشیدن و تزریق کردن و دکتر ۳ بار جوری تزریق کردکه از صورتم خون اومد و ۱ دیقه هرسری با پنبه فشار میداد تا خون قطع بشه .

دکتر گفت بذار زیاد بزنم این سری ۵۰ درصد حذب میشه ۵۰ درصد میمونه 

قبول کردم ولی اینم کلا جذب شد رفت و من شاکی بودم که دکتر گفت برا بعضیا باید ۲ بار ترمیم کرد که من نرفتم بار دوم ترمیم رو .

ولی باعرض معذرت همسرم به شوخی به صورتم سیلی میزد دادم هوا میرفت و میره .

تقریبا یک ماه پیش سمت راست صورتم کلی ورم کرد و من دست زد دیدم عین توده زیر گونم چربی جمع شده و ورم کرده (ورم خوابید ولی باز از طرف دیگر صورتم پف تره و توده مانده همچنان و درضمن الان هم از سمت راست صورتم زیر چونم به سمت گلوم دست میزنم به شدت درد میکنه و نمیدونم چکنم اما ازعوارض اینه)یک هفته پیشم سمت چپ صورتم افتادگی شدید گرفت اندازه نخود بزرگ دو سه سانت ازچونم اینور تز ورم کرد قشنگ گرد گرد بود عین تیله و به شدت درد میکرد دست میزدم از ترسم  آناهیل و سفکسیم  میخوردم که ورم اینم رفت ولی خب دست میزنم توده هارو در هردو سمت صورتم میبینم 

از شما خواهش میکنم خواستین ژل بزنید ولی چربی اصلا 

من تجربه هارو تو نینی سایت خوندم ۸۰ درصد ناراضی و ۲۰ درصد راضی بودن گفتم بابا این جذب میشه میره آخرش میخواد چی بشه درسته جذب شد ولی توده هارو برام جا گذاشت با گلو درد که دست میزنم درد میگیره و صورت درد و خدایی نکرده نگران برا عفونت صورتم 

جیب ازخدا بی خبر هارو پرنکنید 

الان پیشنهادتون چیه  کجا برن چیکار کنم نگرانم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.