2777
2789
عنوان

تو تعطیلات کدوم آزمایشگاه ها بازن

52 بازدید | 11 پست

من از دو روز قبل از سال تحویل سوزش ادرار و درد شکم داشتم، دیگه وقت نبود کشت ادرار بدم. رفتم داروخونه موقتا بهم دو تا ورق فنازوپریدین ۱۰۰ دادن تا ۱۲ ساعت یه بار بخورم و تا دردم آروم شه. بهتر شدم و از دیروز زیر شکمم به خصوص سمت راست دوباره درد می کنه. احتمالا عفونت وجود داره و زودتر باید برم آزمایشو بدم. جواب آزمایشم سه روز طول می کشه بیاد. چه کنم؟ وسط عید کدوم آزمایشگاه ها بازن؟

کدوم شهر؟

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تهران یا ورامین

آهااا

آخه من ی شهر دیگم 

ببخشید

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

بیشتر ببینید
یکم ادامه بده فنازوپریدین رو،چون قرصه طول میشکه،از عوارضشم ادرار نارنجیه نترسبعد که آزمایش دادی امکا ...

فنازوپریدین رو ۵ روزه خوردم. اولش خوب بود و سوزش مجاری ادرارمو کم کرد ولی از دو روز پیش درد شکمم باز شروع شد. جواب آزمایشم که سه روز طول می کشه آماده شه

فنازوپریدین رو ۵ روزه خوردم. اولش خوب بود و سوزش مجاری ادرارمو کم کرد ولی از دو روز پیش درد شکمم باز ...

برو اورژانس بیمارستان پس،

میخوای علائمت رو کامل بگو ببینم چیه علائمت