2777
2789
عنوان

چیکار کنم اکسم دست از سرم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 54 پست
واییی قربونت برم من مرسی ازت حالمو خوب کردی واقعاواییی چقدر تفاهم داریم دقیقا دوستای اینم نمیزارن به ...

ازنم دوست صمیمی عنش میبرتش توی گروه‌های لجنزارش پر از دخترای دوزاری و خراب 

قبل از دعوامون جلوی چسم خودم از همه‌شون لفت داد گفت من تو رو با اینا عوض نمیکنم که غصه چیو میخوری ؟ 

از ذوق داشتم می‌مردم 

سه شب بعدش کات کردیم 

و من میدونم اون دوست عوضیش 

اون دوست لاشیش که به من پیشنهاد داد ! به دوست دختر دوست صمیمش 

همون آدم داره بهش خط میده 

کاش برگرده 

دلم براش خیلی تنگ شده ☹️😭😞

واییی قربونت برم من مرسی ازت حالمو خوب کردی واقعاواییی چقدر تفاهم داریم دقیقا دوستای اینم نمیزارن به ...

قربونت برم عزیزم ♥️♥️ حس میکنم پسره واقعا دوست داشته و وقتی علاقه قلبی باشه دلتنگی بهش فشار میاره و خبر میگیره ازت حتی اگه دوست مریضش هزار تا دختر جلوش ردیف کنه دلش پیش توعه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازنم دوست صمیمی عنش میبرتش توی گروه‌های لجنزارش پر از دخترای دوزاری و خراب قبل از دعوامون جلوی چسم خ ...

ببین فقط اینو بهت بگم پسرا تحت هیچ شرایطی رفیقاشونو ول نمیکنن حتی طرف زن داره به خاطر زنش رفیقاشو ول نمیکنه اینا بدون رفیقاشون نمیتونن زندگی کنن من هرچی تلاش کردم هرچی زور زدم گفت اگه رفیقم نباشه من با کی برم بیرون با کی وقت بگذرونم و رفیق بچگیمه و نمیتونم ولش کنم . حتی یکی دیگه از رفیقاش به من پیشنهاد داد بهش. گفتم هیچ واکنشی نشون نداد هنوزم باهاش رفیقه پس ما کاری از دستمون برنمیاد . منم میدونم الان اون رفیقش پرش کرده که حتی سایه منم با تیر بزنه سمت من نیاد ولی دعا میکنم هم مال من هم مال تو به حرف رفیقاشون گوش ندن و خر نشن برگردن

منم دلم تنگ شده🥲ولی یادت نره ما تلاش خودمونو کردیم اگه بخوان اونام نخ میدن اشتی میکنن پس بهتره سکوت کنیم و منتظر بمونیم چون هرچی بیشتر تلاش کنیم و دست و پا بزنیم بیشتر محل نمیدن

قربونت برم عزیزم ♥️♥️ حس میکنم پسره واقعا دوست داشته و وقتی علاقه قلبی باشه دلتنگی بهش فشار میاره و ...

فداتشم مرسی از حرفای قشنگت نمیدونم والا

منم همین حسو نسبت به تو دارم خدایی حس شیشمم خوبه هرچی به دوستام میگم همون واسشون اتفاق میوفته این پسره هم تورو دوست داره ولی ترس از دست دادنتو نداره ولی اخرش سرش به سنگ میخوره حتی برن دورای خودشونو بزنن میفهمن هیچ دختری مثل ما دوستشون نداره الان دیگه همه دخترا دنبال پول و ماشین و موقعیتن هیچکس با اونا نمیمونه

ببین فقط اینو بهت بگم پسرا تحت هیچ شرایطی رفیقاشونو ول نمیکنن حتی طرف زن داره به خاطر زنش رفیقاشو ول ...

منم بهش گفتم دوستت به من پیشنهاد داده 

ولی همچنان با پسره دوسته 

رفیق بچگیشه این عن هم 😑😑😑😑 

واکنش خاصیم نشون نداد 

به من میگه جوزی هستی زیاد گیر میدی و ... 

خیلی رفتاراش بده باهام

یه بارم تهدیدش کردم که میرم گفت تو نمیری من میدونم که نمیری و منو میخوای 

ولی رفتم تا بفهمه که بلدم رفتنو 

خودشم برگشت ولی آدم نمیشه همون اخلاقای گه سابقو داره

چی بگم دیگه 

دلم خونه 

چشمام پر از اشکه همش و چشم انتظار 

هی به خودم میگم این بار نبخش ولی فکر نکنم بتونم 😞😞😞😞

فداتشم مرسی از حرفای قشنگت نمیدونم والامنم همین حسو نسبت به تو دارم خدایی حس شیشمم خوبه هرچی به دوست ...

قربونت برم 

ممنون از حرفات ♥️🥲 ایشالا میان جفتشون 

اره درست گفتی اصلا ترس از دست دادنمو نداره 

چون بارها بهش گفتم چقدر دوسش دارم 

قربونت برم ممنون از حرفات ♥️🥲 ایشالا میان جفتشون اره درست گفتی اصلا ترس از دست دادنمو نداره چون بار ...

مقصر خودت بودی که فرصت دل تنگی و ترس از دست دادنتو به جونش ننداختی الانم عادت کرده به این وضعیت

ولی اشکال نداره ماهیو هروقت از اب بگیری تازه اس ایندفعه جدی تر برخورد کن بترسونش اول اینکه اصلا سمتش نرو تا خودش بیاد وقتیم اومد مثل دفعه های قبل رفتار نکن هیچی نگو سکوت کن و سرد جوابشو بده نترس از دستش نمیدی فقط باعث میشی قدرتو بدوته

هعی منم دلم خونه الهی بگردم ناراحت نباش درست میشه همه چی 

مقصر خودت بودی که فرصت دل تنگی و ترس از دست دادنتو به جونش ننداختی الانم عادت کرده به این وضعیتولی ا ...

باشه این بار حتماااا حواسمو جمع میکنم 

ممنون ازت 

خوشخال شدم حرف زدیم 

دلم خیلی گرفته بود ♥️