مادرم سه میلیون پول گذاشته تو حسابش کنار گذاشته برام تا برم شومیز تابستونه بخرم منم میخوام یواشکی سه تومن رو مش برم و یک تومن بزارم روش تا دعای عشق و محبت برای مردی که دوسش دارم بگیرم بینهایت استرس دارم و نمیدونم بعذ اینکه مادرم فهمید چه عکس العملی نشون بدم که متوجه نشه کاره منه با دعانویس هم صحبت کردم منتهی مطمعن نیستم صد درصت نتیجه میگیرم یا نه و از طرفی میترسم نتیجه نگیرم و پولم بسوزه چیکار کنم بنظر شما؟منشی دعانویس گفت اگر نتیجه نگرفتی استاد یک بار دیگه مجانی برات انجام میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر من خودمم اینکاره نیستم بخدا از وقتی که با منشیه حرف زدم هرشب کابوس میبینم میترسم دعا بگیرم خدایی نکرده زبونم لال طرف مقابلم اذیت شه خودم به درک برای اون خیلی میترسم
این ترم اصلا دیدیش؟حتی از راه دور؟مثلا میدونی چند شنبه ها کلاس داره؟
بله عزیزم همکلاسی رفیقم شده دوتا از روزای هفته که کلاس داره رو میدونم دو بار از دور همو دیدیم نمیدونم توهماتم هست یا نه ولی اولین بار که فهمیدم همکلاسب رفیقمه سریع از دانشکده زدم بیرون تا باهاش چشم تو چشم نشم یکدفعه دیدم پشت سرم راه افتاده و به بهونه اسنپ اومد روبه روم وایساد و تا ده دقیقه روبه روم بود سری دوم هم که اصلا نمیدونستم کلاس داره بکدفعه دیذم از کلاسش در اومد چشم تو چشم شدیم اینقدر هول شدم اومدم از دانشکده در بیام یکدفعه دیدم پشت سرم از راه پله ها اومد منم با سرعت خودمو قایم کردم رفیقمم پیشم بود گفت فلانی طرف اومد هی اینور انور و نگاه میکرد دور خودش میچرخید
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.