2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217220 بازدید | 1029 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کمال احترام .پرستش زن از واجبات هستش حتی زن سجده بکنی بسیار طبیعی هست و کار زیاد و مضاعفی نکردی . ...

این چه سمی بود نصفه شبی. خدایا توبه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
وقتی یکی اینقدددد رواعصاب باشه بیدار کنه چندبار دعوا و چنگ بازی راه بندازه مشخصه ک طرف قاطی میکنه چی ...

من حرفمو زدم نظرمو گفتم اما باشه هرچی تو بگی افرین بسلامت

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اره چون اولش نوشت با کمال احترام باید به زنا سجده کرد واین مزخرفات ،کیف میکنن،جمله قشنگی شنیدن انگار ...

حالا همین واسه دنگ کافه با دخترا کات میکنه ها بعد اینجا داره طرفدار تور‌میکنه😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
چی زدی داش‌؟ سجده ی‌زنو دیگه قمپز شدید در کردی ک‌ جلب‌توجه کنی

هر طور شما فکر میکنی شاید نظر شما درست باشه منتها با کما ادب میگم شما چقدر از رفاقت و صمیمت زن و شوهر میدونی . زن و شوهر باید فقط در شناسنامه زن و شوهر باشن منتها در اصل باید دوتا دوست صمیمی باشن و تکبر و غرور در محبت کردن بهم کنار بزارن و هیچ ابایی نداشته باشن حتی اگر جلو خانواده هاشون هم بر پای هم بوسه بزنن. خصوصا جلوی بچه ها باید این رفاقت هزاران مرتبه بیشتر باشه تا اون بچه هم یاد بگیره در آینده چطور با طرف مقابلش رفتار کنه چون خیلی از رفتارهای غلط سر منشا آن رفتار از خانواده هستش

میفهمم چی میگه ولی متوجه نمیشم منم💔😞😂😂😂

وی پس از به زبان‌اوردن و‌تایپ کردن جمله ی سمی اش سعی‌کرد برای بقای زندگی‌در افق‌محو شود😂😂💔

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
محو شد بنده خدا😞💔😂😂

بنده خدا چیه عقم گرفت قشنگ که یه مذکر ساعت دو شب تو سایت زنونه همچین حرفی بزنه. خواجه حرمسرا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

عزیزم تاپیکتو خوندم یادم خودم افتادم ما هم همینجوری بودیم اینجوری ادامه بدی متاسفانه به جاهای خوبی کشیده نمیشه میفهمم شما دلت محبت فیزیکی میخواسته ولی همسرتم تو مسافرت بوده و خسته شایدم مثلا از یه حرفی ناراحت بوده در کل آدما نیاز به فضا دارن وقتی میگه برو ده مین دیگه میام واقعا برو اینجوزی ارج و غربت بیشتر حفظ میشه 

همیشه اینقدر گیر میدی و خودتو میچسبونی؟

زندگی مشترک که همیشه توجه و بغل نیس

گاهی سایه همو با تیر می‌زنین😁

جدی اگر همیشه اینقدر گیری دست بردار خیلی رو مخه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید