2777
2789
عنوان

اونایی ک کات کردن میشه بیاین

132 بازدید | 19 پست

من ۲۲ سالمه امسال وارد دانشگاه شدم بخاطر یه سری مشگلات و کم عقلیم دیر دانشگاه رفتم

من اصلا شبیه دخترای دانشگاه ن اهل رفاقت باپسر و نه اهل دوست بازی و اینا نیستم از پسرای دانشگاهم ک با چند تا دختر دوست بودن خیلی بدم میومد 

ولی با یکی آشنا شدم یکی دقیقا شبیه خودم طرز تفکر خودم خییلی مهربون و اقا و هیچ رفیق دختریم نداشت و اونم دقیقا دنبال یکی مثل من بود همیشه میگفت و بهم و افتخار میکرد بعدش من یبار بهش گفتم من آدمیم ک غرور برام خیلی مهمه اون آقا از فرداش عوض شد گفت میترسم اذیتت کنم و فلان باهاش حرف زدم گفتم حتما دلت برای یکی دیگ رفته ولس گفت من ادم بی احساسیم تو دختر احساسی هستی میترسم اذیتت کنم و اینطوری شد ک با ی دعوا تموم شد رابطمون دوماه تو اینستا همو فالو داشتیم ولی هفته پسش منو آن فالو و ریمو کزد تو بیو تلگرامش گذاشت برنده ها تنهان اون فقط فکرش پیش این بود ک مال و اموالشو زیاد کنه و پیشرفت کنه و نمیدونم احساس میکنم منم اخلاق بد داشتم همینکه یبار با اکانت فیک الکی سر به سرش گذاشتم امتحانش کنم بعد اون رفتارش تغییر کرد ولی من فقط بخاطر شوخی اینکارو کردم به خودشم گفنم

من خودم بعد از یه مدت دیدم خنثی شد دلم براش خیلی تنگ شده با هر پسزی میخوام ۱ دقیقه حرف بزنم هیچکس اون حسی ک اون بهم داد و نمیده و اون خیلی پاک بود احساس میکنم هیچکی مثلش نمیشه کاش خدا یبار دیگ اونو بهم برگردونه بنطرتون ممکنه خیلیم غد و مغرور بود😔❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اولین رابطه عاطفی شما بوده همچین احساسی داری تا مدت ها هم ممکن هست از بین نره ولی باید اینو قبول ...

احساس میکنم پسری مثل اون پاک و کسی ک درکم میکرد دیگ نیست 

احساس میکنم پسری مثل اون پاک و کسی ک درکم میکرد دیگ نیست

آدما اجتماعی ان و خیلیا روحیاتشون شبیه همه مثل اون پسر هم زیاد هست و بهترش هم هست ، ولی چون به تازگی کات کردین این حس سنگینی و دلتنگی بدی رو قلب ادمه...

۲ ماهه هروز بیشتر دلم تنگشه

منم خودم به تازگی کات کردم اول مهر تقریبا 

ماهم مثل هم بودیم ولی خب برا مشکلات سر رامون و ...تموم کردیم 

دیگه تو سرنوشت ما نبودن ولی درد شما قابل درکه برام

منم خودم به تازگی کات کردم اول مهر تقریبا ماهم مثل هم بودیم ولی خب برا مشکلات سر رامون و ...تموم کرد ...

خیلی دلم میحواد پشیمون شه برگرده همیشه بهم میگفت دقیقا یکی مثل تورو ازخدا میخوام