2777
2789

دختر همسایه ما همیشه خدا جوریه که فک میکنی همین الان از آرایشگاه و مزون لباس و پاساژ و اینا اومده.موها لخت شلاقی آرایش کرده لباسای شیک و مرتب فقط برای اومدن خونه مامان

من تو عیدا و عروسیا به زور خودمو اونجوری درست میکنم 

از بیرون یکی نگام کنه میگه چقدر مرتبه داداش تو بیا اتاق منو ببین خب عزیزم قبل میکاپ کردن برو حمام بع ...

روتین پوستیمو خیلیییی رعایت میکنم نظافت و....ولی دم ب دقیقه نمیتونم شیو کنم لباس باز بپوشم یا موهامو خوشگل کنم نهایتا با گیره جم کنم 

ولی خیلی رو دیدم توی خونه حتی یدونه مو رو بدنشون نی پا بند میزارن لباسای ست و باز میپوشن همش ارایش دارن و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهمترین ادم زندگیت همسرته منم بچه کوچیک دارم و کار خونه زیادددد ولی همیشه به تمیزی و مرتب بودنم میرسم لباسامم خوب میپوشم ارایشم در یه تینت میزنم تو خونه   نسبت به بو حساسم مسواک و بادی اسپلش و مام مرتب استفاده میکنم

من هر روز روتین پوستی. دارم هر هفته یا هر ماه پاکسازی صورت این باعث میشه پوست خوبی داشته باشم که نیا ...

اینم روش خوبی ک لباس حدا بزارم برای کارای خونه 

من لبلسای خوبمو میپوشم بعدم یا کثیف میشن یا اقد میشورمشون ک بترکن

منم خودم ول کردم کلا فقط موهام شونه میکنم همین،ولی یه سوال دارم این روتین پوستی ازکجا دراومد؟

خدا عالمه از کجا اومد، 

من وقتی مشغله فکری دارم که دیگه واویلا 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

قلق خودتو باید خودت متوجه بشی. اگه پوست و موهاتو خوب کنی نیاز به ارایش طولانی و زیاد نیس. نهایت یه مداد و ریمل و رژ چقدر مگه زمان میبره؟ موهای دکلره و لایت البته حق میدم خیلی ادمو شلخده میکنه بهش نرسی

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

روتین پوستیمو خیلیییی رعایت میکنم نظافت و....ولی دم ب دقیقه نمیتونم شیو کنم لباس باز بپوشم یا موهامو ...

من آرایش که نه ولی خیلی ریز به خودم. میرسم مثلا تینت لب میزنم یا سایه ملایم میزنم خیلی وقت نمیگیره 

منم خودم ول کردم کلا فقط موهام شونه میکنم همین،ولی یه سوال دارم این روتین پوستی ازکجا دراومد؟

ولشون کن فقط ویتامین سی بزن و گاهی شبا زینک اکسید 

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

یچیزی بگم شاید باورت نشه ولی آخرین باری که خودمو تو اینه دیدم یادم نمیاد

حتی جلوم اینه هم باشه انقدر فکرم درگیره که ذهنم یه تصویر دیگرو بجای صورتم میاره جلو چشمم😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....