2777
2789

مهم ترین آرزوم اینه که امام زمان بزودی ظهور کنه 

و مردم ایران و خانوادم همسایه هامون و فانیل آشناو مردم خوب از شر بالایای آخر الزمان در امان باشیم 

و شفای همه بیماران بچه ها ی پروانه ای بیماران سرطانی 

و اینکه محبت اهل بیت هر چه بیشتر بشه توی دلم 

و برآورده شدن حاجت هام 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید

ارزوم اینه پولدار بشم 😍

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر خوب چون داره ۲۵سالم میشه و نیاز شدید دارم بهشو ارشد خوندنم و سرکار خوب

چشم عزیزم انشالله منم دعا کن 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
خدا میدونه🥺🥲❤️

انشالله بهش برسی

بیشتر ببینید
کد ۱۹ شدم دعا گنین کدم رفع شه معلم شم براش خیلییییی زحمت کشیدم

کد ۱۹ یعنی چی 

چشم عزیزم منم دعا کن 

بیشتر ببینید
پولو میتونم به دست بیارم ، ارزوهامو‌ میتونم برسم ...ولی آرامش روح و سلامتی و خانوادمو به خدا سپردم . ...

میفهمم عزیزم انشالله خدا کمکت کنه منم دعا کن بابام خوش اخلاق بشه

بیشتر ببینید