2777
2789

هیچ کاری با نظامی های عزیز ندارم

ولی خب من شغل حساس نمیپسندم و واقعا میترسم اسمشم میاد ارامش ازم گرفته میشه وای ترسناکه

چرا هیچکس درکم نکرد؟😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری هر کسی ملاک هایی داره 

مقصر نیستی  خودتو سرزنش نکن 

ولی منم متتفر بودم ک زن راننده کامیون بشم  ن اینکه  اونا بد باشن نه اصلا چون شرایط زندکی خواهر خودمو دیدم ک شوهرش هیچوقت نیس و هر وقتم بود خسته و ۰۰۰

ولی تهش شوهرم رفت جاده منم برد  دهنمم سرویس کرد 😒

حرف دلت را گوش کردی، مگه دیگران میخواند جای شما زندگی کنند؟ چرا  منتظری کسی درکت کنه وقتی خودتون هنوز حرف دلتون را درک نکردید و احترام نمیذارید بهش؟ 

هرکس معیارهایی برای ازدواج داره، دلیل نمیشه ما به حرف دیگران معیارهامون که منطقی هستند را تغییر بدیم.

حق داری هر کسی ملاک هایی داره مقصر نیستی خودتو سرزنش نکن ولی منم متتفر بودم ک زن راننده کامیون بشم ...

خیلی شغل سختیه واقعا. من هر موقع راننده ها را توی جاده میبینم میگم خدا صد برابر بهشون بده چون خانوادشون واقعا سختی میکشند.

خب هر کس یه سلیقه ای داره دیگهولی‌ دیگه خیالت راحته که استخدامه و حقوق‌داره سرماه

اصلا اینا برام مهم نیست من

من خودمم از دولتی اومدم بیرون رفتم ازاد 

اره شخصیه دیگه

من بیشتر بخاطر دلشوره نتونستم

خیلی شغل سختیه واقعا. من هر موقع راننده ها را توی جاده میبینم میگم خدا صد برابر بهشون بده چون خانواد ...

خدا ب نطرم حقشونو بده صافم بزاره کف دستشون 😂

شوهر من خیییلی خسیسه  ۴۰۰ درامدشه در ناه ولی خدا میدونه ۰۰۰ بگم نگم 

💔🤦‍♀️😑

اصلا رانتدهای جاده رو دوست ندارم 

حد اقل اونای ک من میشناسم ک هیجکدوم تعریفی ندارن 

💔💔💔💔😒