2777
2789
عنوان

کادوی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
آخی چه جالب منم همیشه ارزو دارم زن داداش دار بشم براش مانتو بدوزم کادو بدم.حالا خدایی دوسش داشتی می ...

اره عزیزم خیلی خوشحال شدم بهم کادو داد مخصوصا اینکه خیلی سرده کوچکترین محبتی می‌کنه خوشحال میشم 

حس میکنم عیبه یه اخلاق بدی دارم همش حس میکنم باید جبران کنم

آخ آخ گفتی 

منم دقیقا این اخلاق بدو دارم 

هرکی هرکاری برام انجام بده حتما حتما باید یه جا جبران کنم 

اگه جبران نکنم خودم اذیت میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخ آخ گفتی منم دقیقا این اخلاق بدو دارم هرکی هرکاری برام انجام بده حتما حتما باید یه جا جبران کنم اگ ...

منم همینم شوهرم میگه حالا لذت ببر از کادو من استرس اینو گرفتم چجوری جبران کنم!!!

چون عیده و تازه عروسه لازم نیست و اگر بخواد هزینه کنه هدیه بخره بهتره

ما رسم داریم تازه عروس و داماد دست خالی نمیرن جایی

حتما شیرینی میبرن، نمیشه کادو ببریم شیرینی نبریم

البته شاید بقیه متفاوتن 

اره عزیزم خیلی خوشحال شدم بهم کادو داد مخصوصا اینکه خیلی سرده کوچکترین محبتی می‌کنه خوشحال میشم

عزیزم انشالله خوشبخت بشی.ماهم رسم داریم به عروس اولین باری که میاد خونمون کادو میدیم.کاش منم خواهر شوهر بشم.

منم همینم شوهرم میگه حالا لذت ببر از کادو من استرس اینو گرفتم چجوری جبران کنم!!!

مشکل من اینه که خانوادم خیلی مهربون هستن و همیشه یه محبت به خودم و بچه هام دارن منِ بنده خدا همش تو فکر جبرانم 

جدیدا سرکار میرم بخاطر جبران محبتا خرج گرونه دیگه😅

ما رسم داریم تازه عروس و داماد دست خالی نمیرن جاییحتما شیرینی میبرن، نمیشه کادو ببریم شیرینی نبریمال ...

خونه خودشون که دعوت بودیم شیرینی بردیم الان یه توک پا رفتم خونه مادر شوهرم اونجا بهم داد