2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4342 بازدید | 194 پست
توعم زدی فحش دادی سرش داد زدیاونم زدهببین مردا عصبانی بشن نمیفهمن چی میگن دیگهبه نظرم هر دوتون خیلی ...

اره خداوکیللی قبول دارم هیچوقت همچین پسری نبود من به همچین پسری تبدیلش کردم چنان رو اعصباش رفتم که کنترل خودشو از دست داد🥲

حالا من چیکار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خانواده اون دونفر هم درجریان بودن ! یا فقط خانواده شما بعدش مراحل مهریه ها ومراسم ها دیگه در روزهای ...

خانواده اولی نه ولی با خانواده دومی حتی بیرون هم رفتم کاملا خانواده ها آشنا بودن با هم 

اون رفیقش خیلی دختر بازه مثل آب خوردن میتونه دختر واسش اوکی کنه صدرصد دیشب بهش گفته گور پدر این دختر ...

اول دعوا رو توشروع کردی یا دوست پسرت؟؟؟اینو نگفتی که مهمه و بعد ما قضاوت کنیم بین طرفین

چیزای قشنگ هیچوقت دنبال خودنمایی نیستند💫ذات داشته باشید خوشگلی رو که همه دارند😒😁

منو تو منگنه گذاشته از یه طرف چنان هوامو داشت چنان ازم مراقبت میکرد فکر میکردم عاشق ترین آدمه یعنی خ ...

چرا کولی بازی دراوردی 

دیگه ولش کن وقتی طرف فحشت داده 

تو دادی و همو زدید عمرا برگرده ولش کن همون رفیقش نمیزاره البته خیلی بی احترامی کردید بهم

عزیزم مدت زمان قهر و اشتی مشخص و ثابت نیست نگران نباش ربطی نداره به حرمتاتفاقا یه چندروزی تنها باشین ...

انشالله که سرش به سنگ بخوره 

دفعه قبلی خودم زنگ زدم این سری به یکسالم بکشه حتی یه پیام نمیدم

زندگی پر حیاهوی پوچ

اون رفیقش خیلی دختر بازه مثل آب خوردن میتونه دختر واسش اوکی کنه صدرصد دیشب بهش گفته گور پدر این دختر ...

یه مدت نه زنگ بزن نه تماس مرداتازه بعدیه ماه میفهمن چی شده اگه دوست داشته باشه خودش میادسمتت

یه مدت نه زنگ بزن نه تماس مرداتازه بعدیه ماه میفهمن چی شده اگه دوست داشته باشه خودش میادسمتت

نه دیگه نمیزنم امشبم دست خودم نبود چون عذاب وجدان داشتم یاد مهربونیاش میوفتادم که مظلومانه با پول حقوقش میخواست منو رستوران ببره من کوفتش کردم

واسه این پیام دادم

والا با اینایی گفتی خ خره اگ جوابتو بده

این مسخره بازیا چیه

اگ دلخور بودی چرا رفتی.چرا جلو دوستش آبروریزی کردی.رفتی تو جاده بیرون شهر ک یکی برداره ببرتت!!!

جیغ زدی زدی بلوزشو پاره کردی

شما ب بلوغ نرسیدی 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
چرا کولی بازی دراوردی دیگه ولش کن وقتی طرف فحشت داده تو دادی و همو زدید عمرا برگرده ولش کن همون رفیق ...

خاک تو سرم دست خودم نبود وقتی جوگیر میشم تو هر مکانی و جلوی هرشخصی ابروی خودمو میبرم

دست خودم نیست ۴ سال مگه کمه که بتونم به راحتی بیخیال شم کاش حداقل خودم مقصر نبودم 

والا با اینایی گفتی خ خره اگ جوابتو بدهاین مسخره بازیا چیهاگ دلخور بودی چرا رفتی.چرا جلو دوستش آبرور ...

والا مردها غرور خاصی دارن رید ب هیکل طرف انتظار داره جوابشو بده 😂😂

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشترولی خ ...

بنظر خودت رفتار عاقلانه ای انجام دادی ؟!؟! 

چرا باید یه همچین رفتاری از خودت نشون میدادی ؟

اونم جلو دوست طرف !

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

والا با اینایی گفتی خ خره اگ جوابتو بدهاین مسخره بازیا چیهاگ دلخور بودی چرا رفتی.چرا جلو دوستش آبرور ...

اره دقیقا قبول دارم

دوستشم گفت اگه میخواستی همچین کاری کنی چرا از اول اومدی چرا بهش زنگ زدی چرا مارو کشوندی تا داخل رستوران بعد فرار میکنی

ولی خب من وقتی نشستم داخل ماشین ابروشو که تیغ زده بود دیدم اونموقعه از دستش دلخور شدم وگرنه قبلش خوب بودیم باهم

ولی بازم یه تیغ زدن ابرو دلیل قانع کننده ای واسه  کارای احمقانه که من کردم نبود

پشیمونم