2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دهن لق و عصاب خورد کنه

416 بازدید | 21 پست

ینی امکان نداره یه حرفی بهش بزنم به کسی نگه اصلاااااا نمیشه بهش اعتماد کرد واقعا من به عنوان دختر حرفامو به کی بگم صب پا نشدم خواهرم داداشم بابام خاله هام زنداییام همه جا پر شده 

انگار چاو میزارن زیر گلوش میگن هر چی بلدی بگو 

عصاب خورده از دستش کلی سر این باهاش بحث و دعوا میکنم متوجه نمیشه 

ای خدا اخه ببین منو😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همچین مادری خیلی معلومه ساده لوحه وحرفی واسه گفتن ندارم احتمالا یا میخواد فضا رو عوض کنه نمیدونه چیکار کنه باهاش صحبت کن بگو که ناراحت شدی از حرفاش چندبار بگی دیگه تکرار نمیکنه

خب چیزی نگو اون بنده خدا رو که نمیتونی الان عوضش کنی خودتو تغییر بده

مدام تو اتاق منه سرک میکشه فضولم هست بارها امتحان کردم میخام کاری انجام بدم 

مثلا میخاستم برم سرکار انقد به این و اون گفت اصلا جور نشد برم

نمیدونم مشکل نحسی اطرافیانه یا دهن لقی مامانم 

اصلا کلا کازش شده بیاد تو اتاق من سرک بکشه بره به بقیه بگه 

بخدا خسته شدم 

همچین مادری خیلی معلومه ساده لوحه وحرفی واسه گفتن ندارم احتمالا یا میخواد فضا رو عوض کنه نمیدونه چیک ...

متوجه نمیشه بارها دعوامون شده با زبون خوش میگم متوجه نمیشههههه 

همشم رو من و زندگیم گیر میده اصلا خودش کاری میکنه فامیل فضول تو باسن من باشن ببخشید خیلی عصابم خورده

متوجه نمیشه بارها دعوامون شده با زبون خوش میگم متوجه نمیشههههه همشم رو من و زندگیم گیر میده اصلا خود ...

بادعوا نگو باهاش دوست باش بکار کن از ناراحتیت ناراحت بشه اینجوری تا خاطرش میمونه

آره دیگه نه دیزاین اتاقتو عوض کن نه حرفی بهش بزن که میدونی برات گرون تموم میشه ازش سوال بپرس اح ...

حرف میزنم کلا حرف تو دهنش خیس نمیخوره 

حتی پیش اومده از اتاق من رفته بیرون بدو بدو همه جا رو پر میکنه 

اصلا زندگی من برای همه جالب شده 

ای خدا😭😭😭😭

حرف میزنم کلا حرف تو دهنش خیس نمیخوره حتی پیش اومده از اتاق من رفته بیرون بدو بدو همه جا رو پر میکنه ...

برو باهاش حرف بزن و انقدر ازش حرف بکش که تخلیه بشه   بعضیا آبشار سخن دارند  اونم چون خیلی بهت احساس نزدیکی میکنه  فکر نمیکنه داری عذاب میکشی   فقط دنبال یه جفت گوش برای شنیدن میگرده  حالا هر گوشی    حالا سعی کن اون گوش تو باشی