2777
2789

هر چی محبت میکنم هر چی خودمو کنترل میکنم خر کار میکنم  حواسشونو پرت کنم ک لج بازی نکنن  هر چی براشون فراهم میکنم هر بازی میکنم  باز ادنو سوار میشن و اصلا بحرف نمیکنن اصلاااااا الات دخترم فقط بخاطر ک  لج کنه با من   رفت  در اتاقشو محکم بست بچه ۴ سالشه ! یعنی یه  دختر زبون نفهم لج بازیه ک اینقدر خرصی نیکنه منو رفتم دوتا محکم خوابوندم تو گوشش   یعنی تو این سن یه سلیطه ای  بیا و ببین   همه میگن مثل مادر شوهرمه 😑💔

حرصی ک از اون زن دارم نمیخوام سر بچم بیارم بقران دل خودم کباب میشه میزنمش ولی تهش همیشه نگرانم نکنه یه بیشعور عین مادر شوهرم بشه  💔🤦‍♀️

خیییلیییی زبون نفهمه  اصلا تو ۴ سالگی کارای میکنه   بقیه مسخرم میکنن  میگن این دخترت چرا اینجور میکنه  

همیشه از دست کاراش حرص میخورم 

این بزرگ بشه میترسم اصلا نتونم کنترلش کنم    ببرم دکتر روانشناس   راهکار خواهد داد 

نمیدونم پیش فعاله یا اوتیسم خفیف داره یا ژن بدی داره   بخدا قسم من مادر  بدی نیستم  همه میگن زیادی بچهاتو رو پر قو بزرگ میکنی زیادی  نگرانشونی ولی تهش اینقدررررر رو اعصابم میره ک شاید ماهی یه بار کتک بزنمش    نمیخوام بزنمش  ولی اصلا انگارررر  تنش میخاره  انگار تا نزنمش سر جاش نمیشینه   این دیگه چ عادت منفوریه ! قبلا بعد از وعوا گریه میکردم و بغلش و بیشتر بهش میرسیدم  بعد حس کردم انگار بیشتر دنبال توجحه ک دعواش کنم بعد بیشتر امتیاز بگیره   الان تو ماه رمضان زدمش  عذاب وجدان دارم  یه بچه رو دوتا سیلی ابدار زدم 🤦‍♀️

من اعصابم خیلی خیلیخیلی داغون شده 

نمیتونم تحنل کنم یه بچه هم   منو مسخره خواسته خودش کنه 

من زندگی نرمالی نداشتم   ولی برا بچهام خیلی خیلی خیلی سختی گشیدم   شرایطم اصلا نرمال نبوده  

کاش خدا واقعا به من بچه نمیداد  

با بچه سختی هام صد برابر شد 

دختر اولم ۸ سالشه اونم بخاطر خواهرش همیشه  سرزنش میشه  اونم اینقدر گرفتار این دخترم شدم  ک بچم محبتی ک باید ازم میدید رو دریافت نکرد  چون حانلگی افتزااااح داشتم 

بجه اوردم  ب جای بهشت و مادری انگار دارم دو دنیامو جهنم میکنم 💔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زدی زیر گوشش ؟ هر بلایی سرت بیاره حقته پسرم ۱۳ سالشه شیطون ترین بچه فامیل بود یکبار دستم روش بلند نش ...

شما انسان خوبی هستی من انسان بدی هستم 

اوکی  شد  دلتون خنک شد ؟ 

حالتون خوب شد ؟ 

چقدر دلسوزین شما  و صبوووووررررر  

ولی فکر کنم اگر حال واقعیمو میدونستید  جرعت نمیکردین اینجور به من بمرین چون اون دنیا هست ک بابت حرفتون دل کسیو زخم بزنید  

منم بابت این انرژی بدی ک رو حال بدم اضافه کردین حلال نمیکنم 

كاملا دركت ميكنم خودم نمونشو دارم بخدا هرچي ميخاد براش ميگيرم از خودم ميزنم هميشه ك اون بهترين باشه ولي هنوز ميگ تو مامان خوبي نيستي هميشه دعا ميكنم بميري من از دستت راحت شم الانم يه هفته رفته خونه مادرشوهرم اصلا نميگه مامان ميخام😢خستم خدا هععععععي 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ممنون

زدی زیر گوشش ؟ هر بلایی سرت بیاره حقته پسرم ۱۳ سالشه شیطون ترین بچه فامیل بود یکبار دستم روش بلند نش ...

همین دس روش بلند نکردی که شیطون ترین بچه فامیله

بچهاتونو تربیت کنید

حقشه مادرشه زده

دایهرمهربان تر از مادرم نشید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

عزیزم، می‌دونم که شرایط خیلی سختی داری و فشار زیادی روی دوشت هست، اما باید یه چیزی رو خیلی جدی بگم: زدن بچه، حتی وقتی خیلی اذیت می‌کنه، راه‌حل نیست. بچه‌ها تو این سن هنوز نمی‌دونن چطور احساساتشون رو کنترل کنن یا چطور درست رفتار کنن. وقتی کتکشون می‌زنی، فقط ترس و سردرگمی بهشون اضافه می‌کنی، نه یادگیری.

تو یه مادر فوق‌العاده‌ای که داری تمام تلاشت رو می‌کنی، اما باید یه راه دیگه پیدا کنی. شاید بهتر باشه با یه مشاور کودک صحبت کنی تا راهکارهایی برای مدیریت این شرایط پیدا کنی. اینجوری هم خودت آروم‌تر می‌شی، هم بچه‌هات یاد می‌گیرن چطور بهتر رفتار کنن.

تو قوی هستی و داری برای بچه‌هات می‌جنگی، اما این جنگ نباید به قیمت آسیب به خودت یا اونا تموم بشه. لطفاً به خودت و بچه‌هات یه فرصت بده تا با کمک و حمایت درست، این مسیر رو بهتر طی کنید. 💙

عزیزم کوچیکه احه ۴ سالشه مثل کسی نیست هخلاق ک به ارث نمیرسه اخه بچها شاید ببینن یاد بگیرن ولی ارث ک نمیبرن از کسی لطفا نزنش و اینقد بهش گارد نداشته باش بزاز شیطنت کنه گوش ب حرف بقیه نده اونا خودشون بچشون بدتر از بچه تو کنه بهش تو نمیگن حالا واس تو اینطور میگن

اون یا زیادی لوسش کردی یا زیادی نکن بشینش کردی که اینجور شده

سعی کن محبتت به‌ اندازه باشه

توی کارهاي خونه شریکش کن

توی هم زدن مواد غذا، لباس پهن کردن

چندروز اصلا دعواش نکن

بزار ازت محبت بگیره ببین فرقی نمیکنه

ولی لوسش نکن خیلی

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

عزیزم مادری دیگه 

با مشاور صحبت کن هم برا اینکه تحملت بالاتر بره

هم ببا مساور کودک راجب دخترت

پیش میاد بچها رفتارای خاص خودشونو دارن

دختر ۸ سالتم از خودت دور نکن باهاش دوست باش وقت بگذرون به خواهرش حس بد پیدا نکنه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
سرو کارتون با خدا

منم مث خودت بودم فک میکردم مشکل از بچم ولی مشاور گفت خودت اول درست کن رفتار بچه آیینه رفتار والدین و خداشکر کامل که نه آمل خیلی خیلی بهتر شد این چرت و پرتا هم نگو سرکار با خدا دیگه چه حرفیه بجاش مطالعه کن