zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 عنوان با این عفریته چیکار کنم 144 بازدید | 17 پست با این مادرشوهر افریتم چیکار کنم اومده خونم هی از صبح وای چاقوت نمیبره لباسشویت صدا میده بعد هی به شوهرم میگع وای کنرم درد میکنع پسر عموا گف برو سی تی اسکن وای داداش بزرگت اومده بود خیلی به دادم رسید بشقاب جلو مهمون گذاشت 1404/01/02 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 کلا غر غرو هست یا فقط با شما این مدلیه؟ بع شوهرم اینطو میگع یعنی ببر دکتر و عید دیدنی من استزاحت مطلقم اینطو میکنه ک شوعرم ببره بگردونه
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 حالا حرفی ام نیست که انقدر ناراحت شدی پنج دیقع میاذ از جهیزیم اشکال میگیرع و هی ناله زاری وای کار کردم فللن جا درد کرد
sدرياs عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 600 بع شوهرم اینطو میگع یعنی ببر دکتر و عید دیدنی من استزاحت مطلقم اینطو میکنه ک شوعرم ببره بگردونه اه رومخ عوضىاعصاب خودتو خورد نكن هيچيم نگو شوهرت فك كنه چخبره اه
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 وای خدا ما هم اول سالی حرف نمیزنیم با شوهرم یواشکی برای خواهرانش ومادرش عیدی کارت به کارت کرده بااین که من اصلا مخالف این کار نیستم خودشم باهام قهر کرده اول سالی خیلی اعصابم خورده
۳۳۶۳ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 845 بع شوهرم اینطو میگع یعنی ببر دکتر و عید دیدنی من استزاحت مطلقم اینطو میکنه ک شوعرم ببره بگردونه چقدر بده که توقع دارن!! شوهرش زندست؟البته کمک به مادرش کنه خوبه ولی اینکه اینطوری توقع دارن بده.اینا درست بشو هم نیستن.شما استراحت مطلقی؟ یعنی اومده کمکت؟
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 اه رومخ عوضىاعصاب خودتو خورد نكن هيچيم نگو شوهرت فك كنه چخبره اه هی گفت کار میکنم خسته شدم فلان شدم فلان جام درد گرف منم اروم گفتم مگع کاریم میکنی الان شوهرم شنیدع تخص کرده نه حرفی میزنه نه چیزی
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 چقدر بده که توقع دارن!! شوهرش زندست؟البته کمک به مادرش کنه خوبه ولی اینکه اینطوری توقع دارن بده.اینا ... نه بابا شوهرش زندس اون هیچکاری واسع من نمیکنه
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 وای خدا ما هم اول سالی حرف نمیزنیم با شوهرم یواشکی برای خواهرانش ومادرش عیدی کارت به کارت کرده باای ... وای من باردارم اون اونقد نالع کرد یواشکی گفتممگه کاریم میکنی بعذ شوهرم تخص کردع خودشو تو قیافس
۳۳۶۳ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 845 نه بابا شوهرش زندس اون هیچکاری واسع من نمیکنه خب تو این دوران چرا پسرش راش میده منم استراحت مطلقم خونه مادر شوهرم روبروی واحدمونهاما همسرم تو این دوران احدالناسی رو خونه راه نمیدهحتی مامان خودم رو.مامانش میاد دم در غذا میاره برام اما همسرم تعارف هم نمیکنه بیاد تو.
sدرياs عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 600 خب تو این دوران چرا پسرش راش میده منم استراحت مطلقم خونه مادر شوهرم روبروی واحدمونهاما همسرم تو این ... ايول راز موفقيتتو ب اسى بگو😂
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4994 خب تو این دوران چرا پسرش راش میده منم استراحت مطلقم خونه مادر شوهرم روبروی واحدمونهاما همسرم تو این ... همین دیگ زبونشو بستن به اونا هیچی نمیگه انتظارم داشت بگم بمون شام شوعرمم خوذشو گرفته ک نگفتی شام بمونن
golimau عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4143 وای من باردارم اون اونقد نالع کرد یواشکی گفتممگه کاریم میکنی بعذ شوهرم تخص کردع خودشو تو قیافس اره دیگه همیشه خانوادشون تو اولویلته شکر خدا خوبه شو هر منو آدم حساب نمیکنن