2777
2789

چطوری سرسنگین باشیم 

و با حیا

البته حیای رفتار و گفتار بیشتر مد نظرم هست 

و در عین حال جواب بی احترامی ها رو هم بگیم

ممنون میشم راهنمایی کنید 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی با حجاب باش در کمال آرامش هم حرفتو بزن 

اصلا ذره ایی شک به خودت راه نده موقع حرف زدن هم آدمهای سمی گویا بو میکشن که تو مظلومی یا اعتماد به نفس نداری 

به هر حرفی که میزنی اعتقاد داشته باش

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
با هرکس مث خودش باش ن بچسب ن فاص

چطوری آدم بی تفاوتی باشم میشه اینم بگی؟

نسبت به افرادی که میخوان حس حسودی یا عصبانیت رو زیاد کنن؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

پرخاش نکنولی دندون شکن جواب بدهخیلی جاها لازم نیست واسه واکنش دادن انرژی بذاری

مبشه یکم بیشتر توضیح بدی،اینو گلم

چطوری آدم بی تفاوتی باشم میشه اینم بگی؟نسبت به افرادی که میخوان حس حسودی یا عصبانیت رو زیاد کنن؟

اونا مریضم و کمبود محبت و توجه دارن محل نده حساس نشو 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

هیچی با حجاب باش در کمال آرامش هم حرفتو بزن اصلا ذره ایی شک به خودت راه نده موقع حرف زدن هم آدمهای س ...

من وقتی میخوام از حق خودم دفاع کنم گریه ام میگیره،

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

یا حرفی زدم و حق هم بوده بعدش میگم چرا من این حرف رو زدم هعییی

با هرکس مث خودش باش ن بچسب ن فاص

این درست نیست

مثلا یکی فحش  میده دهنش کثیفه بعد تو هم بخاطر اون دهنتو کثیف کنی؟ 

تجربه جدید من اینه. خیلی چیزا حتی ارزش توجه ندارن. چه برسه به اینکه یه گوشه از ذهنم رو بهشون اختصاص بدم. خیلی چیزا ، خیلی اتفاقا ، خیلی آدما واقعا بزرگ و مهم نبودن و نیستن. فقط من با توجهم بهشون بها دادم. آدمااحمق نیستن فقط یه عده فاقد اهمیت اند👌

بیشتر ببینید
اونا مریضم و کمبود محبت و توجه دارن محل نده حساس نشو

آره متاسفانه

الان یکی که ازش بدم میاد میخواد بیاد خونمون نمیدونم چطودی هم مودب باشم هم دور 

این درست نیستمثلا یکی فحش میده دهنش کثیفه بعد تو هم بخاطر اون دهنتو کثیف کنی؟

آون فرق داره شعور و شخصیت تزریقی نیس اونو باید بگذری 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

من وقتی میخوام از حق خودم دفاع کنم گریه ام میگیره،واقعا نمیدونم چیکار کنم یا حرفی زدم و حق هم بوده ب ...

اعتماد بنفست پایینه مال اینه گریت میگیره

تجربه جدید من اینه. خیلی چیزا حتی ارزش توجه ندارن. چه برسه به اینکه یه گوشه از ذهنم رو بهشون اختصاص بدم. خیلی چیزا ، خیلی اتفاقا ، خیلی آدما واقعا بزرگ و مهم نبودن و نیستن. فقط من با توجهم بهشون بها دادم. آدمااحمق نیستن فقط یه عده فاقد اهمیت اند👌

بیشتر ببینید
این درست نیستمثلا یکی فحش میده دهنش کثیفه بعد تو هم بخاطر اون دهنتو کثیف کنی؟

پس به نظرت چطوری باشم من؟

اعتماد بنفست پایینه مال اینه گریت میگیره

چیکار کنم اعتماد به نفسم. بره بالا