2777
2789
عنوان

زرشک پلو با مرغ درست کردم افطار شوهرم نخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره مثلا ظهر گفتم اینو درست کنم گفت درست کن میخورم

دیگه خودتو اذیت نکن، هرچی خودت دوست داری رو درست کن اونم اندازه کم، تا مشکل اشتهاش درست بشه؛ اعصاب آدم حیفه سر هرچیزی بهم بریزی

عزیزم 🫠ببخشید کلا بد غذا هست

عزیزم ادم روزه دار کلا اشتها نداره من خودم دیشب چلوگوشت مجلسی درست کردم شوهرم خیلی تعریف کرد ولی خودم نخوردم اصلا اشتهانداشتم دهنمم تلخ بود

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
برا اشتها ؟

اره،مزشم بد نیست،از اینام نیست که توس قرص و اینچیزاست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

اسی شوهر من هیکلی نیست ۱۶۸قد با وزن ۶۰تحویلش گرفتم 

غذا بخوره میره تا ۷۰ به بالا خیلی هیکلش خوب میشه صورتش خوب میشه 

ولی دائمل رژیم 

کلی غذاهای خوشممزه درست میکنم 

ادا در میاره یکم میخوره 

خیلی حرف خانوادش حرصمو در میاره که میگن انگار غذا گیرش نمیاد که بخوره اینجوریه 

درصورتی که  دسپختم زبون زده 

عزیز دلمتاپیکات رو خوندم میدونم خیلی داری اذیت میشی از دستش😓به نظرم برات مهم نباشه کمتر حرص بخور ان ...

میخوام ریلکس باشم ولی برای هر وعده غذایی باید تن و بدنم بلرزه که میخوره یا نمیخوره 

اعصابش به شکمش وصل هست متاسفانه بخاطر همین من اذیت میشم