2777
2789
عنوان

پسر عمه اکسم بهم پیشنهاد داده

455 بازدید | 30 پست

پیشنهاد اشنایی میگه بیا بیشتر اشنا شیم من اونو میشناسم اما نمیدونم اون منو میشناسه یا ن ی حسی بهم میگه میشناسه نظرتون چیه جیکار کنم؟؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امیدوارم خونده باشی چون نظرمو پاک میکنم مختص به خودت بود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
امیدوارم خونده باشی چون نظرمو پاک میکنم مختص به خودت بود

خوندم

عشقم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ گفتم ک پسر عمه اکسم حدودا ۱ سالی بیشتره باهاش کات کردن چندین ماهه پسر عمش گیر داده حس میکنم خودش گفته برو پیامش بده چ کنم بنظرت

خوندمعشقم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ گفتم ک پسر عمه اکسم حدودا ۱ سالی بیشتره باهاش کات کردن چندین ماهه پ ...

خودش گفته بهت پیام بده که بهت پیشنهاد بده و اونم پذیرفته 🙄 حالت خوبه ؟ خونه ی پدریت چوب میکنن تو ماتحتت که میخای خودتو قاطی این اوسکولا کنی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
یعنی بنظرت میگی اکسم بهش چیزی نگفته؟

والا با این حجم باهوشی اکستو خودتو و پسرعمه اش حرفی ندارم عزیزم

بیشتر ببینید