2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه عالی لوازم ارایش پوستی

ایرپاد اپل واچ چند تاگوشی هدست پی اس لبتاب طلاو.......همه چی خریدیم وهمیشه راضی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
همیشه عالی لوازم ارایش پوستیایرپاد اپل واچ چند تاگوشی هدست پی اس لبتاب طلاو.......همه چی خریدیم وهمی ...

او حتی وسایل گرون هم خریدید

تا حالا شده مرجوع کنید یا خونه نباشید؟

پست خیلی گرون شده ولی بعضی چیزاش که تخفیف میخوره خیلی خوبه مثلا یبار یه کتاب بود ۸۰درصد تخفیف خورده ...

پست که لامصب خیلییییییییی گرون شده

آره کتاباش فوق العاده قیمت خوبی داره تو تخفیف

او حتی وسایل گرون هم خریدیدتا حالا شده مرجوع کنید یا خونه نباشید؟

مرجوع ک نه

خونه هم خب تاریخشو میدونیم کی میاد منتظرشیم البته ادرس خونه پدرهمسرم دادیم میارن اونجا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
تا حالا شده مرجوع کنید یا خونه نباشید؟

یه بار گلس واسه گوشی خریده بودم شکسته اومده بود مرجوع کردم اومدن بردن پولشم واریز کردم

نه همیشه خونه بودم

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه