2777
2789
عنوان

بعضیا خیلی باحالن😂

299 بازدید | 16 پست

مامانم روزه مزگیره،امروز زنگ زدم بهش،میگم چه خبر

میگه هیچی مهمون میاد از صبح

گفت آره،گفتم روزه بودن؟ گفت فقط یکیشون 

از بقیه پذیرایی کرده 😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماه رمضون نبود؟خدا خیرتون بده بعد از افطار برید خب شاید یکی روزه باشه حداقل روزه هم نیستید نگید 😂

مگ حالیشونه بخدا 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
مادر منو بکشن از مهمون تو ماه رمضون قبل افطار پذیرایی نمیکنه واسه همین اونایی که خونمون میان یا روزه ...

خیلی هم عالی حرمت نگه میدارن

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

مامان بابای من دیروز روزه داشتن

ولی ناهار مهمون داشتیم

اشکالی نداره بنظرم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

من واقعاً درک نمیکنم اینایی رو که جلوی آدمای روزه دار غذا میخورن..

حالا باز میاین میگین انتخاب خودمون بوده روزه میگیریم؛ در حالی که انتخاب نیست و یه دستور از طرف خداست؛ واقعاً بی احترامی به عقاید فرد روزه دار هست!

من واقعاً درک نمیکنم اینایی رو که جلوی آدمای روزه دار غذا میخورن..حالا باز میاین میگین انتخاب خودمون ...

هر وقت به زور غذا رو تو حلق روزه دارا‌ ریختیم اونوقت بگین بی احترامی کردیم

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
صلواتو واسه امضاتالهی که با دل خوش

ممنون گلم 

برای شما آیت الکرسی خوندم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️