2777
2789
عنوان

میخام از نامزدم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
عیبی نداره عزیزم خودت رو ناراحت نکن حتما از تو خیلی ناراحت شده .ولی باید صحبت کنید تا دلیلش رو بدونی ...

یعنی باز من زنگ بزنم؟؟ دلجویی کنم

اینطوری عادت نمیکنه میگ همیشه قهر کنم خودش بیاد سمتم

یعنی باز من زنگ بزنم؟؟ دلجویی کنماینطوری عادت نمیکنه میگ همیشه قهر کنم خودش بیاد سمتم

ببینیش از نزدیک بهتره .مثل یه خانم بالغ و فهمیده بدون داد و بیداد و گله 

بگو ناراحتی

من می‌شنوم بزار حرف بزنه تو سکوت کن حتی تو ذهنت جوابشو نده حرفاش که تموم شد . وجدانی ببین حق داشته دو هفته نیاد سمتت  یا نه .  

همین که به مردت اجازه صحبت بدی چند هیچ جلو میفتی اعتمادش رو جلب میکنی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سکوت کردن خیلی خیلی سخته اما واقعا همیشه جواب بوده . 

هیچوقت ضعیف نباش 

مقتدر برو جلو .

داد و بیداد و تصمیمات سطحی قوی بودن نیست ضعیف بودنه که پشت داد قایم شده .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

تو ی مراسمیمنو دیده بود ۶سال میگف عاشقتم اخرش ک بهم رسیدیم اینطور شدنامزدم پرستارهمن۲۵

خب چرا یهو اخلاقش عوض شد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....