2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 174 پست
مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

ولی عزیزم منم معلم دروس کنکور هستم اعتقاد دارم هر شغل جایگاه خودشو داره و قابل احترام درست نیست بگیم یه ارایشگر در حد دکتر نیست هم ارایشگر با شخصیت داریم هم دکتر با شخصیت هر دو در جایگاه خودشون برای ما محترم هستن هیچ وقت نباید یک شغل با شغل دیگه مقایسه کنیم 🌹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

باور کن هر بلاییکه میخوان سر ناخن و مو و چهره بیارن بعد میگن جنس مو ت خراب بود و.........

وای دقیقاااااا 🤣🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارم این خانومه رو میگم نه ناخن کارا رو

اها ببخشید عزیزم

اشتباه متوجه شدم پیامتون رو

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

سفرو مخاجرت الکیه؟.زحمت میکشن ک لذت ببرن

داره م این خانمه رو میگم نه کسی که ناخن میکاره. این خانم تلاش میکنه یا پول شوهرشو میده برای یه ناخن بعد ناخن کاره میره عشق و  حالشو میکنه

با پول تو رفتن دیگه نرو پیششون😂😂😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بیشتر ببینید
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

زحمت هم داره خدایی

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

راحت؟ هیچ شغلی نیس که راحت و مفت بهت پول بدن

من خودم ناخنکارم پوست دستم بخاطر مواد همیشه خشک

و خرابه، فشاری که به کمر و گردنم میادو حس میکنم

اونوقت میگن رااااحت پول درمیارن😂

اگه انقد راحته شماهم برین پولدار شین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
ما مردا این درد رو میفهمیم. چون پول سخت بدست میاد. البته خدا روشکر هنوز زن ندارم که نگران خرج ناخن ...

خب تو ک انقد میترسی زنی بگیر ک ناخن نکاره

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

ما مردا این درد رو میفهمیم. چون پول سخت بدست میاد. البته خدا روشکر هنوز زن ندارم که نگران خرج ناخن ...

وایی نمیدونستم آقا هستید

گفتم عزیزم🤦🏻‍♀️🥴😂

البته هستن خانوم هایی که خودشون شاغلن و برای موارد این چنینی هزینه میکنن

که خب سلیقه شخصیه دیگه

الان فکر میکنید که نگرانی داره 

وقتی که ازدواج  کنید واسه خوشحالی که اون لحظه خانومتون داره حاضرید خیلی بیشتر پرداخت کنید

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋