2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم انقد زببا و به این شکل زببا بودم 🫠 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 126 پست
اخه اینم ی ادم مثل من منم میتونستم این شکلی باشم 😭

دیگ اینا شانسن

ولی بدون زیبایی زودگذره

کیمیا هم ی روز پیر میشه و  یکی دیگ جاشو میگیره و همه فراموشش میکنن

ادم باید دستاورد های مهم تری توی زندگیش داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@niniyar   زود عکسمو تایید کن

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
از کجا میدونی خرابه؟کک ومک چشه مگه؟ من ندارم ولی بنظرم ب چهره ی زیبایی خاصیو میدههمین پلاستیکم ک میگ ...

نگفتم خرابه گفتم خرابطوره. الههی پولدار شی بتونی پلاستیکی بشی تو هم اگع ارزوته. نچرال بودن خرجش بالاتر از پلاستیکی بودن و شعور بالایی هم میخواد که با پول نمیشه خریدش

یه نوع آرایشه؟

ی نوع عمله

صوذت رو مدلینگ میکنه

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
فکرکنم این عکسه برا قبل عملشهبعدام خب توقع داری چهره بی ارایش چ شکلی باشه؟و اینکه کلا ادم با دوربینی ...

توقعی ندارم بمن چه قابل توجه کساییکه گفتن عمل نداره نچراله عکسو گذاشتم 

لطفا لایک نکنید❌

باشه عزیزم پس چهره خودتم شبیه خراباست🫂

زشته عه

بیشتر ببینید

اینا کانتورینگ صورت

بیشتر ببینید