2777
2789
عنوان

شما جای من باشید این کارو انجام میدید❓️❌️🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست

نه

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💚🌱. ژیــنـا, دخترِ آبان.💚🌱. خدای من بهشتی دارد؛ نزدیک، زیبا و بزرگ و به گمانم جهنمی دارد؛ کوچک و بعید.💚🌱. 

بیشتر ببینید

عزیزم یسال بزرگتری باید ی خرده هم تجربیاتت بیشتر از اون باشه دیگ‌درسته؟؟

شما با اینکار اون مغرور تر میکنی باید قانون طبیعت ک هرچیزی دو طرفه و مقابل هم شکل میگیره رو فراموش نکنه

💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خو اگه داداش داره اصلا نگو😂😂😂

اره میگم یه موقع باخودش نگه داره منت کشی‌میکنه البته ک مهم نیستا😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
عزیزم یسال بزرگتری باید ی خرده هم تجربیاتت بیشتر از اون باشه دیگ‌درسته؟؟شما با اینکار اون مغرور تر م ...

افرین دقیقا من خودم استوری‌گزاشتم اصلا تبریک عید نگف یه داداش مجردم داره الان من بخوام تبریک بگم میگه دختره چاپلوسی میکنه اخه اینطور ادمایین

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
تولد برادرزادم عروسمون پست گزاشته بود تبریک گفته بود تو کامنتا الان عروسمون بهش تبریک گفته ولی من ن

خب احترام در مقابل احترام ،مگر اینکه از خود گذشتگی کنی ، پر رو نمیشه؟ خودت بهتر میدونی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
میشه لطفا تاپیکمو گزارش بزنید ؟کاربریم و میشناسن دلم نمیخاد آشنام تاپیکمو ببینه گزارش زدید لایک کنید ...

زدم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
خب احترام در مقابل احترام ،مگر اینکه از خود گذشتگی کنی ، پر رو نمیشه؟ خودت بهتر میدونی

چرا اتفاقا دختر مغروریم هست تبریک عیدو ب من نگف منم نمیگم

بیشتر ببینید
عزیزم یسال بزرگتری باید ی خرده هم تجربیاتت بیشتر از اون باشه دیگ‌درسته؟؟شما با اینکار اون مغرور تر م ...

استوریشم لایک نکنم؟

بیشتر ببینید
افرین دقیقا من خودم استوری‌گزاشتم اصلا تبریک عید نگف یه داداش مجردم داره الان من بخوام تبریک بگم میگ ...

بله 👍باید یاد بگیره آدم مغروری نباشه خودش دست بالا نگیره تازشم اگ شما بگی ناخودآگاه ب سمت این برنامه ک بقیه برن سمتش پیش میره شایدم رفته ک همچین کاری کرده 

ب هرحال درش ببند ی لیوان آب روش بخور

💔💔

چرا اتفاقا دختر مغروریم هست تبریک عیدو ب من نگف منم نمیگم

نگو به نظرم خودت کوچیک نکن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...