2777
2789
چه پیامی بهش دادی و چی گقتببخشید میپرسما

ن خاهش میکنم

اول ناشناس و اینا سرکارش گذاشتم بعد ک گفتم منم گفتم شماره خواهرتو میخاستم برام فرستاد بعد دیگه خودش پیگیر بود همش پیام میداد

ببین حساسش کنبگو ی پسره اینجوری گف یا ب یکی بهم اعتراف کرداگه حساس نشد چیزی نگفت ول کن ارزش اعتراف ن ...

مآ خیلی باهم رسمی هستیم مدیرمه اصلا اینجوری صمیمی نیستیم فقط یه بار بهش گفتم خانمای همکار پشتمون حرف در آوردن گقت به اونا هیچ ربطی نداره زندگی من

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن خاهش میکنماول ناشناس و اینا سرکارش گذاشتم بعد ک گفتم منم گفتم شماره خواهرتو میخاستم برام فرستاد بع ...

نمیدونم طرف من چطوری برخورد میکنه اون اصلا اینجوری نیست که پیگیر شه فقط نگاه های عمیق و طولانی داره

قبلا جدا شده و سنش هم بالاست نمیدونم اصلا میخواد وارد رابطه شه یا نه

مآ خیلی باهم رسمی هستیم مدیرمه اصلا اینجوری صمیمی نیستیم فقط یه بار بهش گفتم خانمای همکار پشتمون حرف ...

اهاان خب ی روز مرخصی بگیر بگو خواستگار دارم.. مامانم خیلی اصرار داره اه اینا ناراضی جلوه بده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
اهاان خب ی روز مرخصی بگیر بگو خواستگار دارم.. مامانم خیلی اصرار داره اه اینا ناراضی جلوه بده

روم نمیشه 

به خصوص که میدونه دوسش دارم

هروقت میرم سمتش با شیطنت میخنده اینجوری بگم تابلوعه

نمیدونم طرف من چطوری برخورد میکنه اون اصلا اینجوری نیست که پیگیر شه فقط نگاه های عمیق و طولانی دارهق ...

نظرمن اینه شما ی نخ کوچیک بده اگه مایل بود خودش پیگیر میشه

اگ نشد ک هیچ خودتو سبک نکن

مطمئن باش اگ قصدش جدی باشه ولت نمیکنه

روم نمیشه به خصوص که میدونه دوسش دارمهروقت میرم سمتش با شیطنت میخنده اینجوری بگم تابلوعه

وای چیکار کنبم پس😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید