گفتم از اقایون چون بهتر میتونن درک کنن و جواب بدن ..... آقایون یه سوال دارم شما خانوم خوشکل، خوش هیکل، و سنشم کوچیک باشه، خلاصه از خودتون سر باشه ولی بداخلاق یعنی دوستتون داشته باشه ها ولی اخلاقش یه خورده تند باشه گیر میده و غرغرو هست انتخاب میکنین یا خانوم زشت ،سن بزرگ،بدهیکل،ولی خوش اخلاق و خیلیم چاخانتون کنه و بهتون گیر نده...کدومو انتخاب میکنید ؟
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه یه آقایی اینجا گفت خودم بداخلاقه رو آدمش میکنم میخاستم ببینم آقایون خاسته باشن زنشون رو آدم کنن ...
خودم. گفتم بداخلاقه رو ادمش میکنم
منظورم کتک نبود گفتم که وقتی طرفو بپسندیم بقیه شرایط میشه تا یه حدودی به تفاهم رسید حالا اگه اخلاقشم بد باشه یخورده خانمه باید کوتاه بیاد یخورده هم ما باهاش کنار بیایم تا به یه تفاهم نسبی برسیم
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
خودم. گفتم بداخلاقه رو ادمش میکنم منظورم کتک نبود گفتم که وقتی طرفو بپسندیم بقیه شرایط میشه تا یه حد ...
بخدا شما مردا در موقعیتش قرار بگیرید عین هیولا میشین زنه بیچاره رو به رگبار فوش و کتک میبندین 😄
دیگه اگه شمارو انتخاب کرده نمیتونه بیاد بگه نظر من چیز دیگه ای بوده فکر کنم شوهرت یخورده قاطی داره
الاهی بمیره ازدستش راحت شم انقد قاطی داره منم قاطی دار و روانی کرده