2777
2789
عنوان

موعد تمدید اجاره خونه م رسید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 48 پست
چطور دارن ب تالار ۷۰۰ تونن بدنب مالک ک میرسن ندار میشن!؟مشکل مردم ما همینه دیگه چشم‌ تو هم چشمی زیاد ...

منم گفتم اگه میدونی واقعا شرایطش بده اگه نه هم مجبورنیستی عزیزم ازحقت بگذری شایدم منبع درامدت همین خونست من که درجریان شرایط زندگیت نیستم .ماخونه اجاره دادیم خودمون هم اجاره توی یه شهر دیگه نشستیم

عزیزم خودتم الان کلی خرج داری. پس بخاطر دلسوزی بیجا از حقت نگذر. اتفاقا اصلا به نظرم با اینجور آدمها ...

شوهر منم همینو گفته بهشون 

گفته ماام مستاجریم

والا بخدا منو شوهرم عروسی نگرفتیم اصلاا

چرا ما باید قناعت کنیم اونا نه؟ چرا ما باید تاوان عشق و حال و عروسی شونو بدیم؟

خودشون تاوان شو بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گفتم اگه میدونی واقعا شرایطش بده اگه نه هم مجبورنیستی عزیزم ازحقت بگذری شایدم منبع درامدت همین خ ...

اره متوجهم

کلا هرسال موعد تمدید خونه میشه من اعصابم خورده 

بخدا پولش برکت نداره انقدر با ناراحتی پول میدن

خب ماام آدمیم اومدیم رو ملک سرمایه گذاری کردیم الان عایدی شو داریم‌مییگیریم

شوهر منم همینو گفته بهشون گفته ماام مستاجریموالا بخدا منو شوهرم عروسی نگرفتیم اصلااچرا ما باید قناعت ...

دقیقا باهات موافقم. تاوان بلند پروازی دیگران رو شما نباید بدین. اینجوری که فهمیدم خونت پایین نیست. اگر خیلی ناراضی هستن میتونن برن خونه پایینتر و کوچیکتر بگیرن. 

ما هم که خونه خریدیم رو کرایه خونش حساب کردیم وگرنه با این تورم ما هم کلی ضرر کردیم. اگر طلا خریده بودیم خیلی بهتر بود

اصلا عذاب وجدان نگیر. چون دقیقا ما هم با مستاجرمون کلی راه اومدیم بعد فهمیدیم عروسی لاکچری گرفتن و ماشینشون بعدش شد ۲۰۷. در حالیکه ماشین ما نصف اونا قیمت داره

مگه چه آپشن های به خونه اضافه میشه که کرایه و پول پیشش می‌ره بالا هر سال اونم به بهانه بالا رفتن دلار و فلان 

خب مغازه ها و جاهایی که کار میکنن حق دارن ببرن بالا ولی خونه چرا 

تازه اونم کم نمیبرن بالا یه قیمت هایی میگن که صاحب خونه خواهرم تا باسنش درد میگیره میاد میگه اجاره رو بردم بالا 

چطور دارن ب تالار ۷۰۰ تونن بدنب مالک ک میرسن ندار میشن!؟مشکل مردم ما همینه دیگه چشم‌ تو هم چشمی زیاد ...

من حق رو به شما میدم

اینجا خیلیا دلسوزی الگویی دارن مثلا تا اسم مستاجر میاد میگن وای گناه داره و نداره و... بعد کسی نمیگه صاحب خونه با چه سختی خونه خریده کجاها پا رو دلش گذاشته تا این پولا جمع شه و تبدیل به خونه بشه

کسی که به نرخ سال پیش فقط ۷۰۰ تومن برای یه شب خرج کرده و خودشو به مراد دلش رسونده نباید از دیگران توقع بیجا داشته باشه

اگه نداری چرا انقدر خرج کردی اگه داری انقدر دیگرانو اذیت نکن و از جیب دیگران برای خودت اسایش نخر

اینجوری که شما میگی ۷۰ تومن تخفیف دادم، لابد حدود ۲۰۰ ۳۰۰ ازشون اجاره خواستی عزیزمبازم خوبهباهاشون ص ...

ما واسه رهن 40 تومن و واسه اجاره 4 تومن تخفیف دادیم

به نظرت اصلش چقدر بوده و ما چند گرفتیم؟ 

یکم فکر کن مطالعتو ببشتر کن متوجه میشی دلیلش زیاد سخت نیست

شما فعلا تو فشاری و حرص مستاجر میخوری عزیزم من به اون مرحله صاحب خونه شدن برسم دلمو بزرگ میکنم کار میکنم 

مستاجر گناه نکرده که پول اضافه ازش بگیرم 

البته خونه داریم خداروشکر 

من حق رو به شما میدماینجا خیلیا دلسوزی الگویی دارن مثلا تا اسم مستاجر میاد میگن وای گناه داره و ندار ...

دقیقا 

حتی همسز من قبل عروسی گرفتنش بهش گفت ما این خونه ای ک توش قراره بشینی رو با یه میلیارد و صد تومن خریدیم 

بقیه پولشو شو از بانک مسکن وام گرفتیم و رهنش دادیم 

یهنی بهش گفت میتونستی ۴۰۰ بزاری رو پول عروسیت همین خونه  رو بخری نه اینکه مستاجرش باشی

دیگه مردم عقل ندارن چرا من باید تاوان بدم

مگه چه آپشن های به خونه اضافه میشه که کرایه و پول پیشش می‌ره بالا هر سال اونم به بهانه بالا رفتن دلا ...

چه آپشنی به طلا اضافه میشه؟ 

چه اپشنی به خودرو اضافه میشه

چه اپشنی یه یه تیکه زمین اضافه میشه

ولی میبینی که همه چی گرون میشه

مگه چه آپشن های به خونه اضافه میشه که کرایه و پول پیشش می‌ره بالا هر سال اونم به بهانه بالا رفتن دلا ...

همه جای دنیا قیمت ملک مستقیما با نرخ پول و تورم در ارتباطه، نیازی نیست آپشن (ارزش) بهش افزوده بشه تا قیمتش بازار رو دنبال کنه، خودش ارزشه.