2777
2789

مشاوره خانواده سوال کرد ازم 

114تاست 

گفت چقدر زیاده 

ولی تعدادی نیست که 😂😂

تعجب کردم میگم شاید مسخره کرده که کمه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیاده 🥲😂 سکه ۹۸ تد

اگه قرار بود همه رو یه جا بدن اره زیاد حساب میشه 😂من کسیو ندیدم مهریه گرفته باشه اطرافم 

همه یا بخشیدن فرار کردن فقط یا سالی یکی اونم به زور 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مال این شرایط ارا

1 دون هم خیلی گرونه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
برا من 400تاستاون بنده‌خدا هم براساس قیمت روز گفته وای چقدر زیاده😅

شما تازه ازدواج کردی ؟

بیشتر ببینید
اگه قرار بود همه رو یه جا بدن اره زیاد حساب میشه 😂من کسیو ندیدم مهریه گرفته باشه اطرافم همه یا بخشی ...

عروس خا‌له‌م با وجود 2تا بچه با یه پسره ریخت روی هم. از پسرخاله‌م با کلک طلاق گرفت و رفت شوهر کرد به پسره. بعد ازدواج دومش درخواست داد مهریه‌شو از پسرخاله‌م گرفت.