2777
2789

چندتا فرش بزرگه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوسال یه بار چون بچه نداریم

مامانم هر سال چون نوه ها کثیف میکنن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
نه ندارم روفرشی هم نمی‌کشم

منم تازه عروس بودم 5 یا 6 سال فرشامو نشستم. حتی وقتی داشتم میدادم قالیشویی دودل بودم به نظرم خیلی تمیز بودن.ولی وقتی از قالیشویی برگشتن کلا رنگ و رو باز کرده بودن. چون یه لایه یکدست غبار میشینه آدم خیلی متوجه نمیشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

برام عجیبە بقیە خیلی دیر بە دیر گفتن

ما هر سال

تازە نمیدیم قالیشویی خودمون میشوریم انقدررر قشنگ میشوریم بررررق میوفتن وای خونە تا مدتها بوی تمیزی میدە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

یه بار دادیم تمیز نشست دیگه خودمون میشوریم ت حیاط

اره حیاط داشته باشین که خیلی بهتره خودت بشوری. قالءشقیی فرشو خراب هم میکنن. لبه های فرش رو هر سه 4 بار که بدی قالیشویی یه بار باید رفو کنی

فرش اتاق هر سال یا دوسال یکبار خودمون میشوریم

هال روفرشی میکشیم 

پذیرایی هم کسی نمیره اصلا از وقتی خریدیم هنوز شسته نشده هشت ساله تقریبا

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
بیشتر ببینید
برام عجیبە بقیە خیلی دیر بە دیر گفتنما هر سالتازە نمیدیم قالیشویی خودمون میشوریم انقدررر قشنگ میشوری ...

خب اره شما خودت میشوری. میشه هر سال. ولی ما که مجبوریم بدیم قالیشویی علاوه بر این که هر 3-4 بار شستشو اندازه پول ی فرش میشه فرشا رو خراب هم میکنن.برا من لبه دوتا از فرشامو مجبور شدم دوباره بدوزم پشت یه فرشمو پاره کردن. یه فر- دیگه مو رو میخ انداختن سوراخ شد