2777
2789

بچه ها ریزش مو هزارتا دلیل میتونه داشته باشه ، ژنتیک ، زایمان و بارداری ، استرس و .. 

قبل از هرگونه درمان گیاهی یا شیمیایی سرخود جهت اطمینان چکاپ و آزمایش خون برید

من موهام شبیه سرطانیا دسته دسته می‌ریخت آزمایش خونمم هیچی نبود استرس خاصی هم نداشتم و این ترکیبی که می‌خوام بهتون یاد بدم از یه نفر شنیدم و ریزش موی وحشتناک منو سه چهار روزه درمان کرد و بعد از گذشت یک ماه الان دیگه نمی‌ریزه اولش گفتم اگه جواب داد میام اینجا میگم همه استفاده کنند اگر براتون مفید بود منم دعا کنید

بچه‌ها من به هیچ عنوان عقده اینو ندارم تاپیکم پربازدید بشه فقط به خاطر اینکه می‌خوام افراد زیادی این دستور رو ببینند صفحه ۴ می‌گذارم امیدوارم براتون موثر باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها اینکه گفتم صفحه ۴ صرفاً به خاطر این بود افراد بیشتری استفاده کنند الانم برای اینکه سوء تفاهم نشه دستورشو بهتون میگم اگر خواستین یه چند تا کامنت خالی بزارین پربازدید بشه همه ببینن