2777
2789
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

وای دقیقاااا منمممم😂😂😂

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مانتو گلبهی خریدم بار اول پوشیدمش یه نفر زد تو ذوقم دیگه نپوشیدمش 

یه کت چرم خریدم وقتی اومد دیدم این کت نیست و بارونیه دیگه استفادشم نکردم مدلش پسرونه بود تجربه شد از پیج ها خرید نکنم😵‍💫

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
مدال مسخره ترین خرید میرسه به همسر بنده . تا دلتون بخواد پول خراب کنه . یه چیزای مسخره ای میخره بعد ...

همین الانشم ۸۰۰ تومن برای کسی که کوهنوردیش دوساعته زیادهههه

خودتو دوس داشته باش❤️
از غریبه نگرفتم که مادرشوهرم یلدایی آورد حتی بهش گفتم نیار ولی گوش نکرد من ایفون رو زیاد دوست ندارم

چی بگم عزیزم من بودم خیلی سپاسگزار بودم قطعا این چیزارو غریبه به آدم نمی‌ده گلم 

اتفاقا اصلا دختری هم نیستم بگم هرچی آوردن بگو ممنون و قانع باش اصلا اینجوری نیستم  ولی واقعا خیلیم عالی من چهار پنج ماه کار کردم با پس اندازم خریدم گلم برا همین می‌دونم چیز کمی نیاورده 

درحال ساخت ....:)

چی بگم عزیزم من بودم خیلی سپاسگزار بودم قطعا این چیزارو غریبه به آدم نمی‌ده گلم اتفاقا اصلا دختری هم ...

بله واقعا زحمت کشیده مثل مادر خودم هستش 

اما من گفتم اولترا دارم نیازی نیست دوتا گوشی گرون داشته باشم 

مبارک عزیزم چیزی که با زحمت خودت خریدی مزه ای متفاوت داره 

بله واقعا زحمت کشیده مثل مادر خودم هستش اما من گفتم اولترا دارم نیازی نیست دوتا گوشی گرون داشته باشم ...

آها درسته گفتید ینی اضافه هست حالا ضررم نکردی سی درصد اومده روش میتونید بفروشیدش اگر از نظر مادرشوهرتون زشت نیست چیزی بخرید به کارتون بیاد 

خوشبخت باشید همیشه

ممنونم عزیزم لطف دارید

درحال ساخت ....:)