2777
2789
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

وای نگو نگو 

منم شوهرم رو بیچاره کردم عینک ایتالیایی می‌خوام 🤧🤧 حالا نمیزنم چون کورم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

و اما خودم قبل از  عاقل شدن

دستگاه بخور سرد، قالی ۱۵۰۰ شانه رنگ طلایی و طوسی که نصف قیمت ردش کردم و اصلن به خونه من نمیومد متاسفانه و ۳سال پیش ۱۰ میلیون ضرر کردم و نو نو ردش کردم و از ترس سرزنش بقیه اصلن به کسی نگفتم، کفش قرمز ، تونر و ماسک مو و ... که چندبار بیشتر استفاده نکردم و همش همینجور مونده ، یک کفش چرم از حراجی که یک سایز کوچیکتر ازپام بود ولی به امید جاباز کردن خریدم و پولمو انداختم تو چاه، یه کرم ضد افتاب خارجی گرون که۴برابر قیمت سینره بود و هیچچچچ فرقی با سینره نداشت و حجمش هم نصف بود، یک پارچه مجلسی گیپور که ۵سال پیش ۷۰۰ هزار شد و همینجوری مونده گوشه کمد خونه ، چون باید چندبرابرش پول خیاط بدم که آیا اخرش به سلیقه م بشه یا نه، سرخ کن بدون روغن که ای کاش به جاش اسپرسو ساز میخریدم ، موی مصنوعی که واقعن عین احمقا میشم میزنم به سرم و الان فقط واسه دکور زدم تو اتاق خواب، اتوی مو که با موهای کم پشت من نمیدونم باچه عقلی خریدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو نگو منم شوهرم رو بیچاره کردم عینک ایتالیایی می‌خوام 🤧🤧 حالا نمیزنم چون کورم

اینجا گفتن میشه شیشه عینک آفتابی رو نمره دار کرد

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
منم ماشین خریدم فقط میرم سر کار و برمی‌گردم بیشتر اوقاتم که تعطیله و نمی‌رم بیرون اگه همون رو داده ب ...

ج ماشيني خريدي مگه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
و اما خودم قبل از عاقل شدندستگاه بخور سرد، قالی ۱۵۰۰ شانه رنگ طلایی و طوسی که نصف قیمت ردش کردم و ا ...

چقدر چیز بدرد نخور داری شما😁

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ادکلن دیور ادیکت 

وقتی تست کردم خوشم اومد 

اصل هم بود کلی پولش رو داده بودم 

اما متاسفانه باهاش سردرد میشدم 

خیلی بوی قوی و سنگینی داشت نتونستم تحملش کنم 

دادم به خواهرم 

عاشق اونایی هستم که با اکانت های فیک خودشون اکیپ شدن :))