2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 135643 بازدید | 1560 پست
سوال کنم ازت توهم هم میزنه؟رابطه جنسیتون چطوره؟نعوظ داره؟

سوال آخرت نه نداره 

قرص ویاگرا میخوره 

توهم نمیزنه تو خواب جدیدا خیلی شدید تکون میخوره 

هزیون میگه 

رابطه هم گاهی خوب گاهی اصلا نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم قطع به یقین مطمئن باش همسرت اعتیاد داره واحتمال زیاد اعتیاد به گل داره منم همین بودم اذیتم میکرد شکاک بود هیجا نمیزاشت برم رفت کمپ اوکی شد تو دوران عقد بعد چند وقت عروسی کردم

سوال آخرت نه نداره قرص ویاگرا میخوره توهم نمیزنه تو خواب جدیدا خیلی شدید تکون میخوره هزیون میگه رابط ...

چقدر شبیه شوهر من

عزیزم این اختلال جدی داره

خدا بهت صبر بده

دوسش داری؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
عزیزم قطع به یقین مطمئن باش همسرت اعتیاد داره واحتمال زیاد اعتیاد به گل داره منم همین بودم اذیتم میک ...

بعضیا هم اختلال دارن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
چقدر شبیه شوهر منعزیزم این اختلال جدی دارهخدا بهت صبر بدهدوسش داری؟

راستش دیگه حسی نمونده 

ازش وحشت دارم میترسم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چی میشه که پای همچین روابطی میمونید؟ یجوری میگذرونید انگار فرصت ده بار زندگی دارید ولی فقط همین یکبا ...

من میترسم بعد طلاق مردی حاضر نشه ب ازدواج

چی میشه که پای همچین روابطی میمونید؟ یجوری میگذرونید انگار فرصت ده بار زندگی دارید ولی فقط همین یکبا ...

آدم باورش نمیشه رفته تو باطلاق 

تا به خودش میاد غرق شده 

بیشتر ببینید
عزیزم قطع به یقین مطمئن باش همسرت اعتیاد داره واحتمال زیاد اعتیاد به گل داره منم همین بودم اذیتم میک ...

دوران عقد فهمیدی معتاده ؟

درست شد ؟

بیشتر ببینید
من میترسم بعد طلاق مردی حاضر نشه ب ازدواج

والا آدم فقط خلاص شه ازدواج بعدی پیشکش 

همه مردا یکی هستن تنهایی بهتره 

بیشتر ببینید
والا آدم فقط خلاص شه ازدواج بعدی پیشکش همه مردا یکی هستن تنهایی بهتره

مردا هم انسانن

بد و خوب هس

سالم و ناسالم دارن

مردا هم انساننبد و خوب هسسالم و ناسالم دارن

فقط بعضیا کمتر بیشتر همشون عین هم 

بیشتر ببینید