2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 136204 بازدید | 1560 پست
درسم تموم شد که اومدم شهرمون رفتم سر زندگی تهران هم جایی نداشتم واسه همین به شوهرم گفتم بیا با هم بر ...

ادامه نده باهاش مرد زندگی نیست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هزینه آزمایش رو از خود شخص میگیرن خود شخص باید واسه استخدام آزمایش بده و هر چند ماه یکبار باید چکاب ...

ازمايش ادرار ميگيرن معمولا براي اعتياد ك تا چند روز قبل رو نشون ميده

ولي ازمايش خون تا سه ماه نشون ميده 

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی پای ی نفر دیگه هست دلش بهش گرمه و از تو دلسرد شده برگشت راحت نگذر بزرگا ...

من چیزی ندیدم راجب این مورد 

اگه بود میفهمیدم یه جایی سوتی میداد 

این دوسال 

ولی خب مشخصه عادی نیست 

و روانی هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چند سالتونه هر دو؟

۲۶ سی

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
قفل درو عوض کن یا کلا خونه رو عوض کن برو تهران سر کارت

کی ؟ همین چند روز ؟

بیشتر ببینید
بگو همسرم از صبح که رفته بیرون تماس گرفته والان هم نیستشخطش هم خاموشه.منم این شهرتنهام.خانوادش و دوس ...

درسته بعدش ؟

بیشتر ببینید