2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 136204 بازدید | 1560 پست
نه والا نیومد مادرش زنگ زده به من تشر میزنه میگه من خیالم راحت بود پیش توئه بگو کجاست زنگ میزنم به م ...

ولش کن تو پاشو وسایل جمع کن برو به ۱۱۰ خبر بده 

بیاد صورت جلسه بنویسه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

شایدم یه هیولا که لباس فرشته به تن کرده بود ،خدا کمکت کنه عزیزم زندگی با این خیلی سخته

خیلی خیلی امیدوارم نجات پیدا کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن تو پاشو وسایل جمع کن برو به ۱۱۰ خبر بده بیاد صورت جلسه بنویسه

کجا برم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
زنگ بزن ۱۱۰ بیاد خونه تون تو گیجی ها ولی

گفتی وسایل جمع کن برو 

بیشتر ببینید

این عجیب ترین موضوع توی ۱ ماه گذشته بود خدایی تو دیگه واقعا طلاق بگیر این مرد بیمار دو قطبیه اونم از نوع حادش کارش از قرصم گذشته 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
جهاز.این ها رو منظورمه

خونه برای خودمه 

بیشتر ببینید
رو نده بهش بگو زنگ بزن بگو چه گل پسری تحویل من دادی

آره واقعا وقتی غیبش میزد خونه نمی‌رفت یکم 

جدی برخورد می‌کرد فکر نمی‌کرد هر جایی خونه مادرشه

بیشتر ببینید
خونه برای خودمه

چه عالی خوش به حالت خدا رو شکر برو کلید خونه رو عوض کن 

و به ۱۱۰ زنگ بزن بگو نیست به عروسی هم فور نکن با یه آدم دیگه ازدواج میکنی که عاشقا باشه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

این عجیب ترین موضوع توی ۱ ماه گذشته بود خدایی تو دیگه واقعا طلاق بگیر این مرد بیمار دو قطبیه اونم از ...

کاش بفهمم چه مرگشه واقعا 

آدم راحت تر کنار میاد جدا میشه 

نمی‌دونم روانیه خیانت می‌کنه مواد میزنه 

بیشتر ببینید

[QUOTE=376219515]انجام میدم فقط بعدش ؟[/QUOTEبعدی نداره 

یعنی هنوز هیچ‌کاری نکردی؟

شما صورت جلسه بگیر 

بعدش نهایتا اگر خواسی اقدام کنی که مدرک داری 

اگر نخواسی اقدام کنی میزاری لای قران میمونه 

نگران‌چی هستی اخه؟ میترسی بیاد دعوات کنه؟

اصلا درکت نمیکنم 

چه عالی خوش به حالت خدا رو شکر برو کلید خونه رو عوض کن و به ۱۱۰ زنگ بزن بگو نیست به عروسی هم فور نکن ...

منظورم اینه پولش برای من بود رهن کردم 

به اسم خودم 

نه دیگه این زندگی زندگی نشد واسم 

بیشتر ببینید