نمیدونم چرا ولی تقریبا دو سالی میشه که اصلا استوریمو سین نمیزنه خودشم فعالیت داره استوری میزاره یا چند بار پیشش بودم میبنم همه ی استوریهارو باز میکنه اما مال منو نه😐🙄(نگید دغدغت وفلان برام سوالی شد چون خیلی وقته این رفتارش)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اره حتی دیشب میخواستم زنگش بزنم یاد ی کار زشتش افتادم دیگه ولش کردم🙂
خوب کردی دیگه بهش محل نده
من درکت میکنم تاکید میکنم دیگههه بهش محل نده
خواهرشوهر منم خیلی بدی کرد بهم ب مامانم فحش داد ب بابام فحش داد خیلی بی تربیته و الان هم با شوهرش ب مشکل خورده چوب خدا صدا نداره اینقد دلمو شکوند خدا هر روز دلشو میشکونه
نع اینو چند روز پیش مامانم بهم گف مامانم از من مخفی کرده بود من و شوهرم دعوا کردیم زنگ زد ب مامانم ف ...
چقد بیعشوره ، مال من بی توجهی میکنه به مادرم مثلا سلام نمیکنه اینا یا مادرم باش حرف میزنه جواب نمیده من میسوزم دلم میخواد خفش کنم حالا فش... ، ولش کن مشخصه بی شخصیته