2777
2789
عنوان

بیماری پیسی ممکنه ارث برسه لطفا بیان راهنمایی کنید 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 133 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشالا که بچم چیزیش نشه 🥹😂

ان شاءالله ♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اگر اطلاعات بیشتری دارید لطف میکنید بگید دقیقا چطوریه مثلا مثل بیماری سرطان که ممکنه طرف بمیره نیست؟ ...

نه. خطر مرگ نداره. دایی بابام، ۹۳ سالشه، هنوز هم سر حاله. حتی یه سوپرمارکت داره و هنوز داره کار میکنه و فروشندگی میکنه. میگه آدم اگه بیکار بشینه، میمیره.

تمام لذت های دنیا در دو چیز خلاصه میشود. بستنی و چیپس پیاز جعفری.

پماد ١٠٠ توني؟؟؟؟فكر نكنما ايشون خيلي ساله سفيد كرده اون موقع ميگفتن خيلييي هزينش زياده اگه به صدتوم ...

میگم که خودم استفاده کردم دکتر بهم داد وسفید کردم ولی سفیدیم طبیعیه

شاید خنده دار و چرت باشه از نظر شما ولی سوالی هست که برام پیش اومده لطفا اگر میخاین چرت و پرت بگین ب ...

بله ژن این بیماری به ارث میرسه قطعا. 

ولی معلوم نیست آشکار بشه یا نه. 

ژن این بیماری در بدن فرزند وجود داره و معمولا در اثر استرس و تنش های عصبی طولانی مدت فعال و آشکار میشه و شخص دچار پیسی میشه. اگر فعال نشه، شخص دچار پیسی نمیشه.