2777
2789
عنوان

بگین چی جوابشو بدم انقد دسته بالا نگیره خودشو

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست
دیگه گریه کردن داره صدخودتوحتی براشوهرتم نزاراین ک دیگ پسرمردم ول کن باباگریه براکی براچی براحال دل ...

من خیلی سرش اذیت شدم واسه آدمی ک منو فقط سرگرمی میدید🥲اولین پسری بود اومد تو زندگیم

راستی براش نوشتم به این نتیجه رسیدم حرف فایده نداره توعم دیگه آنچنان اهمیتی نداری پس بیخیال شو 

خوبه؟🥲

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی سرش اذیت شدم واسه آدمی ک منو فقط سرگرمی میدید🥲اولین پسری بود اومد تو زندگیمراستی براش نوشتم ...

اره باباهمین چندخطم زیادبودبراادم بی ارزش اصلن نبایدمینوشتی براش ارزش نداشت دستاتوخسته کنی براش چندکلمه بنویسی همین الان بندازی سطل زباله دیگه هم برنگردسطل اشغالی ببین 

اره باباهمین چندخطم زیادبودبراادم بی ارزش اصلن نبایدمینوشتی براش ارزش نداشت دستاتوخسته کنی براش چندک ...

🥲🥲چشم

مرسی ازت

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
🥲🥲چشممرسی ازت

فدای توچشای خوشگل توبایدبهتریناروببینه پسندکنه فهمیدی ب چشات یادبده هرکسی ارزش دیدن ندارن ب گوشاتم یادبده هردوست دارم های روباورنکنه ب قلبم بگوغلط میکنی عاشق ی بی ارزش میشی ب عقلت بگوازحالاتوبگوعاشق کی شم هرکی صدشوگذاشت

ن بابابچه بازی هاچیه ارزش حتی بلاک کردنم نداره همین ک پاک کن همه چیزروبسه میگه بهترین واکنش برادشمنت ...

درسته ولی خب دیدی باز برداشت پیام داد اعصاب اسیو خراب کرد بلاک کنه بهتره ک چرا باید همچین کسی تو زندگیش باشه اصلا؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)