2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3126 بازدید | 186 پست
ببین از طرف تمام دخترا و هم‌جنسان بهت میگمدختر خوب و با اصلا دنبال پول زیاد نیست! پول مهمه ها نه این ...

از طرف خودت حرف بزن نه همه دخترا تو فقط دنبال شوهری....حتی اگه شده بدون پول اتفاقو این تاپیک هم مختص شما ها هسن

سخته پیدا کردن ادم درستشمخصوصا برای کسایی ک صبح تا شب کار میکنن والا

دختر خوب  هم مثل همینا درگیرم. وقت نمیکنن کیس پیدا کنن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از طرف خودت حرف بزن نه همه دخترا تو فقط دنبال شوهری....حتی اگه شده بدون پول اتفاقو این تاپیک هم مختص ...

خخخ 

تاپیکامو بخون بعد حرف بزن

اتفاقا من کلن قید ازدواج و زدم چون قرارها مهاجرت کنم از راه تحصیل این یک دومن‌ شاغل هستن توی سن کم و دو شیفت میرم سرکار سومن اگر بحث شوهر باشه بهترین خواستگار هارو دارم ولی چون می‌خوام مهاجرت کنم نمیخوام کسیو درگیر خودم بکنم من حتی توی رابطه هم نمیرم چه برسه بقیه موارد 

بله درسته من نباید از سمت امثالی مثل تو که فقط دنبال پول خیلی زیادن دنبال مادیاتن نمیسنجن طرفشونو بشناسند خانوادشون بشناسن فقط پولش چشماشونو پر می‌کنه امثالی مثل تو دم درب دادگاه خیلی زیادن پسری که با عرضه باشه زن کی جمع کن باشه قطعا یک روزی هم وضعش خوب میشه امثالی مثل تو فقط دنبال پولدار پرومکس هستید که بشینید تا بیاد 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
طومار نوشتی حوصله خوندن ندارم

اتفاقا کامل خوندی😉 فقط خودتو زدی اون راه

اونقدر با این طرز فکرت برو جلو تا یک روزی سرت به سنگ بخوره

از وضع تاپیکات معلومه خیلی وضعت خرابه فقط معیارها پوله فقطم هدفت اینه که یکی بیاد تو رابطه خرجت کنه تاپیکای قلبت که اینو میگه خداروشکر من و امثال من دستمون فقط پیش خودمون دراز بوده حتی پیش برادر و پدر هم دراز نبوده برو خوش باشی

بیشتر ببینید
چرا وقتی درامدتون خوبه وسواس به خرج میدید؟فقط کافیه آدم درستی بیاد تو زندگیتون و خودتونم مدیریت و شم ...

عزیز بخدا من وسواس به خرج نمیدم

اصلا استارتش نمیخوره متاسفانه.دقیقا مشکلم همینه.نه مجازی.نه واقعی.از خدامه من.واسه همین دیگه بیخیال شدم زیاد بهش فکر نمیکنم

عزیز بخدا من وسواس به خرج نمیدماصلا استارتش نمیخوره متاسفانه.دقیقا مشکلم همینه.نه مجازی.نه واقعی.از ...

اینکه مسعله ای نیست 

اگر کسی مدنظرتون هست به خانواده بگید برای آشنایی بیشتر اقدام کنند

درمورد مجازی سر اعتماده حق بدید دخترا نتونن اعتماد کنند چون نه شما رو دیدن و نه امکان تحقیقات وجود داره و میترسند درگیر کسی بشن که زمین تا آسمون با اون چیزی که نشون داده ممکنه متفاوت باشه 

ولی حضوری خیلی موقعیت ها هست که میتونید نیتتون رو به دختر مورد نظرتون ثابت کنید

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
عزیز من شما درست میگی قدیم توقعات کم بود ولی خیلی جالبه که بدونی قدیم ی نفر خرج ی خانواده ۹ نفره رو ...

آیا همه ی خانواده ها دو نفر کار میکنن؟ چند درصد زنان ایرانی شاغلن؟! بله اینکه نمیرسیم رو من همون اولش گفتم، اما گناه مرد چیه بخواد تو شرایط الان یک تنه خرج زندگی بده؟ اگر زنا و دخترا بشینن و منتظر بمونن کسی براشون شرایط زندگی ایده آل فراهم کنه چیزی درست نمیشه. 

اون قدیم خانواده های پرجمعیت بچه ها سالی یه دست لباس میخریدن، پدر مادرا به ندرت لباس میخریدن، اثاث خونه ساده ، کسی چشم و هم چشمی نداشت. هر کسی یه خونه داشت نهایت که توش زندگی میکرد، خیلیا ماشین نداشتن! اینا اصلا خوب نیست درسته سخت نمیگرفتن اون زمان اما به هر حال سخت میگذشت . الان باور کن پول دارا بیشتر از فقیرا مینالن و میگن نمیرسیم به هیچی! همه چی دارن،خونه خوب ، ماشین خوب، وسایل لوکس، گشت و گذار و تفریحات به راه، عمل های زیبایی و ... باز میگن اینا حداقلاست باید خیلی بیشتر داشته باشیم.