2777
2789
عنوان

خانوادتون از چند سالگی دوس داشتن شما ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 66 پست

من که بابام میگفت هرکی میخواد بیاد خواستگاری اول باید بیاد با خودم حرف بزنه بعد اوکی دادم حق دارن پاشونو بزارن تو خونه م دخترمو ببینن😂

یه وضعی داشتما 

تا بلاخره نامزد فعلیمو بعد از سه چهار بار کارشناسی کردن اجازه داد بیاد خونه😂

این بنده خدا دوست بود با من هی میگفتم بابام گفته بیا هی میرفت حواله ش میداد به یه وقت دیگه 

پدرشو درآورد😂😂😂😂😂

دوست نداشت ازدواج کنم هی میگفت زوده درستو خوندی سرکار میری خوش باش و...

دوست ندارند الان ازدواج کنم همیشه میگن از مجردی لذت ببر، برو سرکار، ادامه تحصیل بده، سفر مجردی برو بعد از این ها ازدواج کن اونم با کسی که دوستش داری و منطقی و عاقلانه انتخابش کنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واسه خودم که نه ولی بابام واسه شوهر دادن عمه هام خیلی عجله داشت یعنی کارشون به گریه کردن کشیده بود ولی واسه من اصلا عجله نداره اصلا نمیذاره کسی حرفش رو بزنه،،مثل نقی تو پایتخت که رو ازدواج سارا و نیکا غیرت داشت مثل اونه😂

مامانم همیشه میگه ۲۳ خودم دوست دارم ۲۰ یا ۲۱ باشه تا اون موقع به هدفم میرسم 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

خانواده ی من اصلاً تو فاز ازدواج نبودن...پدرم همیشه فکر می کرد من درسمو ادامه میدم میرم دانشگاه و سر کار دولتی...اما برعکس شد...من تو سن کم به خواست خودم ازدواج کردم تا دیپلم درس خوندم و در آخر جدا شدم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

من ۲۱ تا ۲۳ خیلی دوست داشتم

خانوادم نذاشتن کلا اونجا خیلی حالم خوب بود سالم تر بودم ازدواج رو دوست داشتم بابام مخالف بود

الان ۲۶ سالمه حالم بد شده کمالگرا شدم خودم دیگه نمیخوام ازدواج کنم....

👊