2777
2789

حدود یه ماهه با یه نفر از هم دانشگاهیام وارد رابطه شدم

همه چی خوب بود و اون خیلی خودش رو مشتاق ارتباط با من نشون میداد و همه جوره حواسش بهم بود و حتی تو این مدت کم کلیم خرجم کرد ولی از یه طرفم شروع کرد بحث ارتباط ج رو انداختن ( البته کامل نه، و من بهش گفتم اگه اوکی شیم تا حدی میتونم پیش بیام ولی کامل رو تا وقتی عقد و ازدواج نکردم نمیتونم و اونم اوکی بود ) ولی همینم باعث شد من یکم بکشم عقب و نیتش از ارتباط با من سوال شه برام و همون حد کم رو هم بهش گفتم که نمیخوام و نمیتونم و اینا

بعد این وسط من یکی دو باری هم از اکسم بهش گفتم که خیلی اصرار میکنه برگردیم ولی من نمیخوامش و اینا و هدفمم از گفتن این چیزا این بود که دوس داشتم واکنششو ببینم که براش مهمم یا نه

خلاصه این الان چن روز بود با من سرد رفتار میکرد و امروز بحثش که شد برگشت گف با مطرح کردن قضیه اکست زدی تو ذوقم و من خیلی سعی کردم نزدیکت شم و اینا ولی تو همش جلومو گرفتی و حس اینو دادی که منو گذاشتیم تو آب نمک!

الانم میگه تصمیم با خودته که بمونیم یا تموم کنیم!

بنظرتون چیکار کنم؟ حق با کیه؟

یجورایی همه چیزمون باهم میخوند و ازش خوشم اومده بود و دلم نمیخواد از دستش بدم ولی از طرفیم با این حرفاش حس میکنم اگه بخوام نگهش دارم خودمو کوچیک میکنم و غرورمو میذارم زیر پام🥲

چقدر شبیه منی

همین اتفاق افتاد برام اون پسر همش کوبید توی سرم ک تو دلت با یکی دیگه بود و همه چیرو انداخت گردنم ک با گفتن حرفم باعث شدم تمام ذوقش کور بشه

ولی اینا مث سگ دروغ میگن مشکل ازخودشونه ک نمیتونن ادامه بدن 

ب نظرم تهه رابطه شما جدایی است اونم از طرف اقا

چقدر شبیه منیهمین اتفاق افتاد برام اون پسر همش کوبید توی سرم ک تو دلت با یکی دیگه بود و همه چیرو اند ...

دقیقا الان تو موقعیتی قرار دادتم که انگار همه مشکلات گردن منه…

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا الان تو موقعیتی قرار دادتم که انگار همه مشکلات گردن منه…

منو 4 ماه با حرفاش سوزوند و اذیت کرد اخرشم کاری کرد ک ازش زده بشم انقدر ک بد شد

الان ک بهش وابسته نشدی با عقلت تصمیم بگیر

ببین کسی که قصدش جدی باشه اینارو نمیگه و خب به نظرم به صورت رسمی میاد جلو و پیشنهاد رابطه ج رو هم نم ...

آخه هنوز سنمون و شرایطمون مناسب رسمی شدن نیس حتی اون بیاد هم من و خونوادم قبول نمیکنیم

حداقل دو سه سالی مونده

هدف وارد رابطه شدن و شناختن بود…

منو 4 ماه با حرفاش سوزوند و اذیت کرد اخرشم کاری کرد ک ازش زده بشم انقدر ک بد شدالان ک بهش وابسته نشد ...

🥲🥲🥲🥲

آخه اینش برام سواله که اگه نمیخواد پس چرا مستقیم نمیگه؟

میاد توجه و محبت میکنه بعدشم اینجوری…

خب بازم به نظرم پیشنهاد رابطه ج اشتباهه

موافقم ولی خب واقعا الان کدوم پسری تو اینجور روابط اینو نمیخواد؟

مگر اینکه شرایط جور باشه طرف بیاد خواستگاری وگرنه خب همون چیزای سطحی رو میخوان قبلش🤦🏻‍♀️

🥲🥲🥲🥲آخه اینش برام سواله که اگه نمیخواد پس چرا مستقیم نمیگه؟میاد توجه و محبت میکنه بعدشم اینجوری…

خب اکثر پسرا همینطورن دیگه

اوایل برات میمیرن همچین با حرف و زبون دلتو ب دست میارن بعد میفهمن تو دیگه وابسته شدی اونا حالا سرد میشن جوری ک تو بیفتی دنبالشون همش توی ذهنت روزای اول بیاد میاری وای چقدر عاشقم بود یادم بود همش تو میری سمتش 

ببین باید سرد بشی باید نشون بدی همچین اش دهن سوزی نیست

موافقم ولی خب واقعا الان کدوم پسری تو اینجور روابط اینو نمیخواد؟مگر اینکه شرایط جور باشه طرف بیاد خو ...

چرا پسری هم هست که نخواد اگه هدفش جدی باشه 

چون میدونی به هر حال اگه اینکارو کنی بعدم بگه نه حس بدی بهت دست نمیده؟

به نظرم خوب فکراتو کن 

ادم خوب کم هست ولی بازم هست 

یا بهش بگو درسته الان شرایط ازدواج نیست ولی حداقل برای همون اشنایی با خانواده مطرح کنید و بیاین نگفتن که همین الان ازدواج کنید 

حداقل اینطوری بهتره 

خب اکثر پسرا همینطورن دیگهاوایل برات میمیرن همچین با حرف و زبون دلتو ب دست میارن بعد میفهمن تو دیگه ...

عجب گیری افتادیم چرا ینفر آدم بالغ و فهمیده نیس بینشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم تا حدی سرد بودم باهاش که الان شاکیه میگه زدی تو ذوقمو این داستانا

نمیدونم حس میکنم بهونشه همه اینا

عجب گیری افتادیم چرا ینفر آدم بالغ و فهمیده نیس بینشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم تا حدی سرد بودم باهاش ...

ببین یه مدت بیخیال باش 

بود و نبودش برات مهم نباشه سخته میدونم ولی تو ازش فاصله بگیر هروقت پیام داد جواب بده وگرنه تو نده

با زمان میفهمی قصدش هدفش چیه با تو

ببین یه مدت بیخیال باش بود و نبودش برات مهم نباشه سخته میدونم ولی تو ازش فاصله بگیر هروقت پیام داد ج ...

بخدا داشتم همین روشو در پیش میگرفتم که امروز بحثمون شد و الان منتظره من تصمیم بگیرم برا ادامه رابطمون!

که بنظرم بدم نشد تکلیفمون مشخص شه چون عذاب میکشیدم تو اون وضعیت

الان نمیدونم چی بگم بهش

بگم بمون درستش کنیم یا بگم تموم🫠