2777
2789

یه عده هم میگن آرههه نا امید نشو

حالا تاپیکای اون طرف رو ببینی همش امروز فردا میکنه کی شروع کنه یا نه

همین امیدای الکی زندگیتونو نابود میکنه پزشکی اوردن اراده میخواد من ادعایی ندارم ولی امید الکی به اونی که این تاپیکارو میزنه ندید بهش بگید برای کنکور خوندن باید گوشیو بزاری کنار

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

هرچقدر هم بخونه پزشکی نمیاره تو این تایم 

و بهتره اینو بدونه

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا 

کسی که واقعا بخواد بخونه دیگه سوال نمیپرسه (خود من در نهایت رفتم دانشگاه آزاد چون اصلا نمیخوندم. یه کاربری دیگه داشتم همش از این سوالا می‌پرسیدم) 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️
بیشتر ببینید
هرچقدر هم بخونه پزشکی نمیاره تو این تایم و بهتره اینو بدونه

بستگی داره به طرف،بهتره اینم بدونی

که شرایط همه یکسان نیست

دیدم کسی رو که همه درسا رو از بره فقط یه جمع بندی میخواد

ولی در جریان نیست که چقدر داشته داره و همین تایم جمعش میکنه و قبولم میشه

به هر حال این یه شانسه براش

بشینه بخونه ببینه کجای رقابت قرار میگیره تا اینکه فاز افسردگی و ناامیدی برداره که نمیرسم و فلان

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

موافقم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
من خودم پزشکم ولی پزشکی خوندن الان دیگه با این افزایش نجومی ظرفیت نباید ارزو باشه کسی که یه رتبه ی ۷ ...

یادش بخیر زمان ما با رتبه ی زیر ۵۰ فقط میتونستی بری پزشکی تهران ....هرچیزی جایکاه خودشو داشت

الان با یه زتبه هایی میان میشینن که دلم برای اونهمه زحکت خودمون میسوزه

دقت کن جمعبندی نه شروع کردن تازه

بعضیا اعتماد به نفس اینو ندارن که به خودشون بگن درس خوندم

منم گفتم آدم به ادم متفاوته و همچین مواردی هم هستن

نمونه های قبولی تو مدت کم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

من خودم پزشکم ولی پزشکی خوندن الان دیگه با این افزایش نجومی ظرفیت نباید ارزو باشه کسی که یه رتبه ی ۷ ...

ببین افزایش ظرفیت که هیچی 

اینایی که با پول میرن ترکیه و روسیه میخونن بعدم فاز پروفسور سمیعی میگیرن رو کجای دلم بذارم 

بعد من با رتبه ۳۰۰۰ دارم پرستاری میخونم 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚