2777
2789
برای همین ما با صیغه محرمیت مخالفیم. کاریه که شده. اگه بکارتت آسیب ندیده به همسر آیندت هم لزومی ندار ...

اگه همسر شما قبل ازدواج باهاتون  سابقه صیغه و رابطه بدون دخول با کسی داشته باشن و به شما نگن چکار میکنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

شما کالا نیستی که دست خورده یا اکبند باشی

شما یک ادمی که سابقه نامزدی داشته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه همسر شما قبل ازدواج باهاتون سابقه صیغه و رابطه بدون دخول با کسی داشته باشن و به شما نگن چکار می ...

وحشتناک ناراحت میشدم. ولی متاسفانه جامعه در این مورد نسبت به زنها بی رحم تره

وحشتناک ناراحت میشدم. ولی متاسفانه جامعه در این مورد نسبت به زنها بی رحم تره

پس چرا ازشون میخوایید چیزی رو پنهان کنن که اولا زندگی شون رو پنهان کاری شروع کنن

دوما بقیه میدونن و احتمال اینکه به گوش همسرشون برسه زیاده

بیشتر ببینید
پس چرا ازشون میخوایید چیزی رو پنهان کنن که اولا زندگی شون رو پنهان کاری شروع کنندوما بقیه میدونن و ا ...

اگه فکر کنه به گوشش میرسه باید بگه. میدونین مردا خیلی از این حرفها بهم میریزن اگه هم ازدواج کنند تو هر بحثی پیش میکشند. ما ی مرد تحصیل کرده دهه ۴۰ داشتیم منظورم اینه که مثلاً باسواد بود. شب عروسی خونریزی نبوده. هنوز که ۸۰ سالشه تو هر بحثی میگه