2777
2789

زنگ زد بع شوهرم و گفت ناهار همراه همسرم میائیم منزلتون 

خونه م بع هم ریخته بود قصاب هم نیاورده بودیم برادر شوهرم فقط گوسفند رو پوست کند و رفت گوسفند درسته وسط حیاط خودمم تازع زایمان کرده بودم نوزاد هم داشتم نمی دونم چطور شد چون تا حالا ندیدع بودمشون از شهرستان هم بودن ( ما بومی شهر خودمون هستیم ) اونها تازع عروس هم بودن خونه های ما هم قدیمی اونها تو بهترین منطقه شهر تو منازل اداره ساکن بودن ترسیدم فقط بع شوهرم گفتم زنگ بزن که اومدن قبلش زنگ بزنن اقا ناراحت شدن به نظرتون حق داشتن ناراحت باشن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

و نیومدن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند ساله درگیراین فضیه ای😂😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید
چند ساله درگیراین فضیه ای😂😂

۱۲ سال اخه فکر کن همکار باشن و تو محیط کار بگن زن فلانی نذاشت بریم خونش😅😑

بیشتر ببینید

خب قبلش زنگ زدن گفتن داریم میایم دیگه..منظورت چی بوده؟؟؟شوهرت گفته چرا بیخبر میاین؟؟؟از اونورم تو حق داشتی خونه کسی ک نازه زایمان کرده غریبه هم باشی نهار بری؟؟؟؟؟من احساس میکنم شوهرت گیر داده بیاین نهار

حالا چرا چسی اومدن ولش کن خدا بچه تو واست نگه داره

ممنونم 

واقعن برام سوال بود بی دعوت خواستن بیان گفتم قبلش زنگ بزنن جمع و جور کنم دور وبرم رو

بیشتر ببینید
خب قبلش زنگ زدن گفتن داریم میایم دیگه..منظورت چی بوده؟؟؟شوهرت گفته چرا بیخبر میاین؟؟؟از اونورم تو حق ...

صبح ساعت ۶ زنگ زد گفت میائیم ما هم گفتیم نیم ساعت قبلش اطلاع بدین 

بیشتر ببینید

چقدر بی ادب بودن کاملا حق با شماست یبار همسایه مون درو زد گفت میخواستم یکم بیام پیشت اولین بارش هم بود من یکبار رفته بودم خونشون بهشون کادو دادیم از دوروز قبل هم همسرم زنگ زده بود که بهمون وقت بدن 

حالا من خونم بهم ریخته خرید هم نکرده بودم خیلی هم کار داشتم (دورکار بودم) خلاصه ازش معذرت خواهی کردم گفتم نمیتونم الان پذیراتون باشم بعد چندروز زنگ زدم گفتم میتونید تشریف بیارید و اومد

چقدر بی ادب بودن کاملا حق با شماست یبار همسایه مون درو زد گفت میخواستم یکم بیام پیشت اولین بارش هم ب ...

منم دلم گرفت 

به خدا به زور غذای ناهار رو خوردیم زهرمون شد 

طرف شما مودب بوده خوب

بیشتر ببینید
۱۲ سال اخه فکر کن همکار باشن و تو محیط کار بگن زن فلانی نذاشت بریم خونش😅😑

به هم درک بگو من اصولا آدمی هستم تا با کسی درست و حسابی شناخت پیدا نکنم راش نمیدم خونم مگه خونم کاروانسراها که هر کسی بیاد خونم اونم تو این دوره و زمونه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم دلم گرفت به خدا به زور غذای ناهار رو خوردیم زهرمون شد طرف شما مودب بوده خوب

اونا  نیومدن   واسه من چند سال پیش  سر زده اومدن  همون روز اب قطع بود  با چه  سختی  شام گذاشتم   خورشتم  نیم پز بود یهو  پا شدن رفتن     سالها گذشته  من هنوز بابت این بی احترامی  یادم میاد ناراحت میشم 

منم دلم گرفت به خدا به زور غذای ناهار رو خوردیم زهرمون شد طرف شما مودب بوده خوب

انگار حالا چ شده خواهر برادر دایم خونه مابودن خونه هرکدوم رفتیم یا یه یه کاری کزدن ک دیگه نریم اونوقت تو درگیر غریبه هستین به درک ولشون کن