2777
2789
عنوان

کسی بودع رو برادرشوهرش کراش بزنه🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 109 پست
عزیزم جای درستی نیومدیاینجا خیلیا فقط بلدن قضاوت کنن همه بدن فقط خودشون خوبن

چی بگم والا من اگ میخاستم خیانت کنم ک خیانت میکردم اینجا چیزی نمی گفتم شوهرم رفیق باز هست قبلا ازدواج ناموفق داشته با اینکه ۳۰ سالشه از احساسات چیزی نمی‌فهمه ولی مشکلی ندارم میگم اینو چطوری فقط از ذهنم بندازم بیرون بابا خود منم خوشم نمیاد بهش فکر کنم

یکی بود خیلی جدی ب من میگف شوهرت چرا تورو گرف مگه باهاش دوست نبودی😂😐شوهر من دختر افتاب مهتاب ندیده ...

این چه بیشعوری بود:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اینا که هر روز با یکی دوستن بیشتر خیانت میکنن ترک عادت موجب مرضه

نه چه ربطی داره

اتفاقا ادم چشم و دل سیر خیانت نمیکنه

بعدم من الان با یکیم بهش خیانت نمیکنم

رابطمون تموم شد ممکنه با شخص دیگه ای برم تو رابطه

دلیلی بر خیانت نیس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
میشه منو راهنمایی کنید چطوری از ذهنم بندازمش بیرون

توبه کن ..منطقی فک‌کن‌تهش که چی؟؟جای اینکه تمرکزت رو بذاری روی شوهر و زندگی و خوشبختی و پیشرفتت چرا انرژیتو بی خودی هدر میدی ...با خودت حرف بزن 

این چه بیشعوری بود:/

روانی بود زنبکه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

🫣

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بیشتر ببینید
چی بگم والا من اگ میخاستم خیانت کنم ک خیانت میکردم اینجا چیزی نمی گفتم شوهرم رفیق باز هست قبلا ازدوا ...

قبل از اینکه این همه تاپیکت جلو بره همون صفحات اول بهت گفتم از مشاور کمک بگیر. خودت هم به این حست دامن نزن. ارتباطتت رو باهاش کم کن زیاد نبینش

پزشک کوچولو🩺📚

خیلیی ربط دارهفک کن کسیو دوس نداری ازدواج کنی بعدش بجای اینکه به اون علاقه مند شی ب کس دیگه بشی!خیلی ...

من دو بار ازدواج کردم هر دو ازدواج سنتی تو ازدواج اول به خاطر خیانت جنسی میکرد جدا شدم دومی بعد شیش سال هنوز مثل روز اول هیچکس دیگه به چشممون نمیاد حتی امتحان شو پس داده ذات مهمه که تو هر دو نوع ازدواج خوب و بد هست 

دختر عمم با شوهرش چند سال دوست بودن پسره با دوست دختر عمم ریختن رو هم و خداحافظی 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

من دو بار ازدواج کردم هر دو ازدواج سنتی تو ازدواج اول به خاطر خیانت جنسی میکرد جدا شدم دومی بعد شیش ...

ذاتم خیلی مهمه ولی اون علاقه کا. سازه باعث میشه خیلی از مسکلاتو نبینی با هدف و انگیزه بری جلو..

بیشتر ببینید
چی بگم والا من اگ میخاستم خیانت کنم ک خیانت میکردم اینجا چیزی نمی گفتم شوهرم رفیق باز هست قبلا ازدوا ...

میدونم دنبال راه حلی که اومدی تاپیک زدی 

من متاهل نیستم نمیدونم چی بگم واقعا تاثیر داشته باشه 

باز اگه از چت جی پی تی راهنمایی میخاستی بهتر جواب میدادن

همه بدن فقط داهاتیای ایران که ننشون واسشون زن میگیرن خوبنتو سال ۲۰۲۵ چرا زنده اید واقعاتموم شید لطفا ...

معلوم شد خیلی کوته فکری از همون خودباخته هایی که از خودشون هیچی ندارن، هیچ تعقل و تفکری ندارن!اصالتی ندارن! فقط نشستی ببینی اونایی که ضد اخلاق و فرهنگ و اسلام و بنیان خانواده هستن ،( کاملا هدفدار) چی براتون بلغور میکنن و شما هم چشم و گوش بسته دنبالشون کنید! 

جالب و عجیب اینه که ادعاتون هم میشه🤦‍♀️😅😅 

فقط چشماتو بااااز کن و پیام قبلیمو یکبار دیگه با دقققت بخون که ببینی ازدواج معقول یعنی چی 

نه اونی که تو ذهنای بستت داری 

خب وقتی شوهرشو قبول کرده حتمن دوستش داره دیگ

نه همین دیگه سنتی دوس داشتن نداره

میبینی شرایط خوبه میگی حله 

بیشتر ببینید
ذاتم خیلی مهمه ولی اون علاقه کا. سازه باعث میشه خیلی از مسکلاتو نبینی با هدف و انگیزه بری جلو..

علاقه داشت خیر سرش خیلی ادعای عاشقیش میشد 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

نه چه ربطی دارهاتفاقا ادم چشم و دل سیر خیانت نمیکنهبعدم من الان با یکیم بهش خیانت نمیکنمرابطمون تموم ...

دقت کن من نمیگم هر کی دوسته خیانت میکنه گفتم اونها که همش کیس عوض میکنن سریع