2777
2789

دیشب کارتمون تو ماشن مونده بود صبح پاشدیم دیدیم نیست الان خواستم با رمز دوم خرید کنم دیدم عه تاریخش تموم شده سوخته 😂😂

امروز قرار بود بریم خرید اجیلو شیرینی 

بریم خونه مادر بزرگم😂😂💔

خدایا حکمتتو شکر 

دوستان ما الان فقیر ترین ادم روی زمینین 

کارتای دیگمون نهایتا روی هم سر جمع200تومن داره💔😂از فشار عصبی دارم پاره میشم 

الان چیکار کنیم؟ 

هعی گفتم مامان بریم رو کارت من پول بریزیم هعی پشت گوش انداخت هعی گفتم تاریخش داره تموم میشه 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از یکی قرضی بگیر خب

طلب داریم دست مردم به خدا قسم هیچکدوم جواب نمیدن 

فقط دارم از فشار عصبی میخندم😂

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

اونم نداریم😂😂تازه به مغازه ی محلمونم بدهکاریم عالیه😂😂😂

بیشتر ببینید

به خاله ای دایی ای عمویی عمه ای که باهاش صمیمی این و میدونین پول داره نمیتونین بگین قرض بده یکی دوروزه؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من چرا خندم گرفت😂😂😂

اسی ما ی بار یکی از فامیلامون گفت پول قرض بدین خیلی واجب بود

ماام همه پولمونو دادیم بهش

بعد تنها موجودیمون کارت من بود با ۱۰۰ تومن😂

ک دو روز بعدشم بابام رفت باهاش برا داداشم خوراکی خرید😶😶😶😶😶

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

طلب داریم دست مردم به خدا قسم هیچکدوم جواب نمیدن فقط دارم از فشار عصبی میخندم😂

داداشت خواهرت مامان بابات؟

ی روز فک کن چیزی به اسم پول وجود نداره طاقت بیار

داد‌میزَنه‌ازَت‌متِنَفِرَم،وَتو‌میگی‌چِقَدر‌صِدات‌قَشَنگِه!   ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

خوب حالا آجیل نخرین چی میشه مگه

هیچی نمیشه 

ولی قرارع بود بریم خونه مادر بزرگم نمیشه دست خالی بریم ک افتاد واسه فردا 

عجی بدبختی ای گیر کردیم به خدا 

بیشتر ببینید
EXNQRWGبرنامه طلایین milli-rybh3 برنامه میلی همون لحظه هم میتونید برداشت کنیدبعدشم ک د دعو تتو پخش ک ...

بسه هی توعم

داد‌میزَنه‌ازَت‌متِنَفِرَم،وَتو‌میگی‌چِقَدر‌صِدات‌قَشَنگِه!   ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

فعلا رو برنامه ریزی زندگی کنید

فعلا ک رو برنامه ایم 

انقدر خندیدم بابامم خنده گرفته😂😂😂

بیشتر ببینید
درخواست میدم قبول کن تا همین الان فقط با ورودت ۱۰۰ و خورده ای بده و اگه یکم حوصله به خرج بدی امروز ۵ ...

این مسخره بازیارو جمع کنید دیگه

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚