2777
2789

یعنی مثلا چجوری باید دعا کنیم؟ چجوری فراترازاینا رابخایم ازش؟ میگن از خدا کم نخواین زیاد ینی چی مثلا دعاش چجوریه چرا بلد نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی میخای بگو بهش دیگه

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
بحرحال خدا ب هر کسی بیشتر از ظرفیتش نمیده بیشتر از باورش

ظرفیت ظرفیته ! باور همون اعتقاد و خواستنه . ولی شنیدم هر کسی یه روزی داره . یکی روزیش کمه یکی زیاد

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خدا خودش به نیاز بنده هاش واقف هست و به همه چیز اشراف داره

با توجه به گفته هات .. خواست چیزی از خدا لازم نیس ! دعا هم ک خب همون خواسته هس . اونم هیچ ! اما خدا خودش گفته تو دعا کن تا من استجابت کنم

خب کسی بیشتر از باورش ندیدم رشد کنه تو هر زمینه ای ...

این حرف اصلا درست نیس ! ینی میگی اونیکه خدارو باور داره همه چی داره . اونیکه نداره .. باور نداره !! ولی هستن کسایی ک باورش دارن ولی روزیشون کمهد

این حرف اصلا درست نیس ! ینی میگی اونیکه خدارو باور داره همه چی داره . اونیکه نداره .. باور نداره !! ...

ن نیستن خدا خودش گفته سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمی‌ده مگه‌خودشون بخان یا کاری کنن انسان خودش سرنوشت میسازه با دعا راه میتونه باز بشه اما باز هم باید کاری کنیم ن منتظر بمونیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170
با توجه به گفته هات .. خواست چیزی از خدا لازم نیس ! دعا هم ک خب همون خواسته هس . اونم هیچ ! اما خدا ...

بله ادعونی استجب لکم منظور من دعا نکردن نبود منظور خواسته کوچیک یا بزرگ بود

کاربر آقا 
یعنی مثلا فقط نگو یه خونه ۶۰ متری بگو خونه ۲۰۰ متری خواسته هات رو بزرگ بخواه

من یه خونه ۵۰۰ متری مرکز شهر جای خلوت و آروم . فقط خودم باشم . ۴  ۵ تام مغازه همون محدوده داشته باشم بدم اجاره . یه ماشین خوبم داشته باشم . تو حسابمم پول زیاد باشه . اونوقت پولدار میشم حسااابی☺️

ن نیستن خدا خودش گفته سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمی‌ده مگه‌خودشون بخان یا کاری کنن انسان خودش سرنوشت ...

اون چیزی که میگی .. تلاش هست نه باور !! 

ظرفیت ظرفیته ! باور همون اعتقاد و خواستنه . ولی شنیدم هر کسی یه روزی داره . یکی روزیش کمه یکی زیاد

صحبتتون رو کامل کنم،روزی فقط پول نیست

همسر خوب،فرزند خوب،خانواده ی خوب 

این ها هم روزی حساب میشه