2777
2789

بچها من حالت تهوع داشتم بیشتر هم شبا داشتم الان احساس میکنم از دیروز یکم قطع شده یه جوری شدم استرس گرفتم نکنی چیزی شده تورو خدا شما چطوری بودین چطور هستین 

دکترا هم نیستن که برم سنو بدم 

دعا کنین بچم حالش خوب باشه 

منم هفته ی هشت ام دوروز پیش یهوووو قطع شد رفتم یه دل سیر غذا خوردم پیتزا خوردم 

فرداش با شدت بیشتر برگشت رو به موتم تاالان

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک اقدام وبارداری منوبخون 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
آخه همش میگم شاید مشکلی باشه وگرنه دوست دارم که قطع بشه ولی الان ک دکتر نیست دلنگرانم

نه عزیزم نگران نباش استرس هم ب خودت نده منم الان ماه پنجم هستم تو هفته ی ۸ حالت تهوع جوری داشتم ک نتونستم تا ۲ روز غذا بخورم اما بعدش قطع شد خداروشکر

فقط ب خوراکت برس و سالم خوری کن میوه و کباب و اجیل و اینا بخور و از استرس دوری کن و زیاد هم کار خونه انجام نده چون ادم هی خم و راست میشه حالش بد میشه 

منم هفته ی هشت ام دوروز پیش یهوووو قطع شد رفتم یه دل سیر غذا خوردم پیتزا خوردم فرداش با شدت بیشتر بر ...

اخی عزیزم 

نمیدونم چطوریه اصلا 

ولی انگار با علامتها خیالم راحت تره با وجود سختیش.

نه عزیزم نگران نباش استرس هم ب خودت نده منم الان ماه پنجم هستم تو هفته ی ۸ حالت تهوع جوری داشتم ک نت ...

آها ممنونم از راهنمایی هاتون.

قرصایی که دکتر نوشته تا میاد سر زبونم حالت تهوع میگیرم.

وای اصلا از شوهرم خوشم نمیاد😄😄

ممنون دوستای عزیزم بابت راهنمایی هاتون 

میگم اگه بخوام تو همین تاپیک ازتون سوال بپرسم باید چطوری باشه که شما متوجه سوالم باشید و بتونید راهنماییم کنید

راستی من نت پیشم ضعیفه بابت تاخیر تو جوابا ببخشید 

نه عزیزم نگران نباش استرس هم ب خودت نده منم الان ماه پنجم هستم تو هفته ی ۸ حالت تهوع جوری داشتم ک نت ...

شوهرم بنده خدا تو کارای خونه خیلی کمک میکنه